Käpylän pallo | Edustus

Willem Haapiainen täydentää KäPan rosteria alkavalle kaudelle

02.04.2024
Ykkösliiga

KäPan joukkue vahvistuu jälleen, kun hyökkäykseen on saatu tulivoimaa Willem Haapiaisen muodossa. Haapiainen on treenannut KäPan mukana harkkakauden aikana ja samalla kuntouttanut itseään loukkaantumisen jäljiltä. 

 Kuukauden päästä 22-vuotta täyttävä Haapianen siirtyy Käpylään vajaan kahden vuoden mittaiselta Kokkolan visiitiltä. Haapiaisen jalkapallojuuret ovat Keski-Uudellamaalla, jossa hän alunperin myös teki debyyttinsä aikuisten peleissä PKKU:n paidassa.

 PKKU:n jälkeen Haapiainen on pelannut HJK:n, sekä Ilveksen organisaatiossa, PK-35:ssä ja viimeisimpänä KPV:ssa. Yhteensä otteluita Suomen toiseksi korkeimmalta sarjatasolta on reilun 20 ottelun verran. 

Pitkän loukkaantumisen jälkeen on Willem hyvin tyytyväinen sopimukseen KäPan kanssa.

”Tulen todella hyvillä fiiliksillä Käpylään. KäPa otti minut hyvin vastaan, kun olin vielä kuntoutusvaiheessa loukkaantumisestani. Olen päässyt nyt jo treenaamaan täysillä joukkueen mukana ja joukkueen toiminta näyttää hyvältä. Ensisijainen tavoitteeni ensi kaudeksi on auttaa joukkuetta saavuttamaan mahdollisimman hyvä kausi ja saada itselleni myös ehjä kausi pitkän loukkaantumisen jälkeen. Odotan itseltäni myös maaleja ja onnistumisia mahdollisimman paljon.”

Päävalmentaja Sami Okkonen kehuu Willemiä.

”Willem on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, joka nousi toissakaudella Kokkolassa isoon rooliin. Viime kausi meni valitettavasti pipariksi talvella sattuneen ison loukkaantumisen vuoksi. Hänellä on todella ammattimainen ote harjoitteluun ja on vakuuttavan hyvässä fyysisessä kunnossa pitkästä loukkaantumisesta huolimatta.”

Haapiaiselta löytyy mittaa peräti 193 senttimetriä ja on täten KäPan pisimpiä kenttäpelaajia.

”Haapiainen on isokokoinen keskushyökkääjätyyppi joka osaa tehdä monia asioita hyvin. Hän on profiililtaan hyvin erityylinen vaihtoehto, mikä mahdollistaa pelaamisessa erilaisia variaatioita ja lisää joukkueen sisäistä kilpailua entisestään. Varmasti jonkin aikaa kestää päästä pelivireeseen, mutta odotan Willemiltä vahvaa kautta, kunhan isoimmat karstat saadaan pois koneesta ja hän pääsee taas pelirytmiin.”  Okkonen lisää.

Tervetuloa Käpylään Willem !