Käpylän pallo | Edustus

Topi Pasi vahvistamaan KäPan puolustusta

15.01.2024
Ykkösliiga

Käpylän Pallon nyt virallistuneen Ykkösliiga-taipaleen ensimmäinen pelaajasopimus on Topi Pasi! 27-vuotias keskuspuolustaja siirtyy KäPaan HIFK:sta, jossa vietti edellisen kauden Sami Okkosen valmennuksessa. 

Pasilla riittää kokemusta suomalaisen jalkapalloilun saralta. Kotkassa ja KTP:ssa uransa aloittanut Topi on kerännyt vyölleen otteluita Suomen kolmannelta korkeimmalta sarjatasolta liki 200 ottelun verran. Viime vuonna Pasi sai Ykkösessä 100 ottelun rajapyykin myöskin täyteen. 

IFK:n ja KTP:n lisäksi Topi on pelannut Kotkassa Peli-Karhuissa, Joensuun JIPPOssa, Lappeenrannan PEPOssa, kunnes tie vei Helsinkiin ja mutkien kautta Käpylään.

185-senttinen puolustaja kuului HIFK:n runkopalasiin viime kaudella, kun joukkue ylsi ylempään karsintasarjaan. Topi pelasi Ykkösessä kaudella 2023, 21 ottelua.

 

KäPan päävalmentaja Sami Okkoselle Topi on tuttu pelaaja.

“Topin osalta ei minun hirveästi tarvitse arvailla tulevaa, sillä tiedän että luvassa on kokemusta, ammattimaisuutta ja johtajuutta. Tämän lisäksi kyseessä on tietysti oikein laadukas jalkapalloilija tälle sarjatasolle, joten on ilo jatkaa työskentelyä Pasin kanssa myös kaudella 2024.

Topin tapa pelata ja ajatella jalkapallosta sopii erinomaisesti siihen kokonaisuuteen, mitä olemme Käpylään rakentamassa. 

Topin esimerkillä johtaminen on hyvä oppi myös nuorille pelaajille. Koska meillä on erittäin nuori joukkue, on äärimmäisen tärkeää, että ne kokeneet pelaajat joita hankimme, sopivat persoonaltaan tähän ryhmään ja pystyvät antamaan jotain nuorille pelaajille. Tervetuloa!”

 

Pasi itse avaa fiiliksiä tulevaan ja siihen, mikä merkitys hänellä kokeneena pelaajana voisi olla.

“Odottavat ja innotuneet fiilikset tulevaa kautta kohtaan yhdessä KäPan kanssa. Sarja on kokenut vähän muutoksia ja itselle vastassa tärkeitä seuroja ja paljon tuttuja pelaajia taas ensi kaudella kohdattavana! 

Isoin tavoite on olla luomassa mahdollisimman laadukasta arkea meille KäPaan ja nauttia jalkapallosta.

Varmasti yksi syy miksi Käpa halusi mut tähän joukkueeseen on tuoda oma persoona osaksi jokapäiväiseen tekemiseen. Jokainen pelaaja on iästä ja kokemuksesta riippumatta tietenkin samalla viivalla, mutta ehkä vaikeina hetkinä kokeneempien vastuu kasvaa ja siinä yritän varmasti olla tukena nuoremmille pelaajille ja myös valmennukselle.”

Tervetuloa Käpylään Topi !