Käpylän pallo | Edustus

Tomi Maanoja mukaan KäPan valmennukseen

10.02.2024
Ykkösliiga

Entinen maalivahti ja nykyinen valmentaja Tomi Maanoja täydentää KäPan valmennuksen. Maanoja tulee toimimaan pääasiassa erikoistilannevalmentajana.

Peliurallaan Maanoja oli meritoitunut maalivahti. Uralta löytyy miltei 200 ottelua Veikkausliigaa kuudessa eri joukkueessa ja löytyy tililtä yksi ottelu myös Huuhkaja-paidasta vuodelta 2009.

“Psyko”-lempinimellä kulkeva Maanoja tulee vastaamaan KäPassa pääasiassa erikoistilannevalmentamisesta ja tästä hän on itse todella innoissaan.

“Mielenkiintoista päästä mukaan seuraan, joka on tunnettu vahvasta ja laadukkaasta junnuvaiheesta. Tässä on siis hyvä mahdollisuus saada jatkaa omaa kasvua valmentajana ja samaan aikaan tuoda lisäarvoa jengin arkeen omalla osaamisella varsinkin kun pääpaino itselläni on joukkueen erikoistilanteiden valmentamisessa, mistä olen erittäin innostunut. Itse en tiedä monia vastaavia rooleja täällä Suomessa, joten se tekee siitä entistä makeampaa.”

37-vuotias Maanoja siirtyy KäPan taustatiimiin Helsingin IFK:sta, jossa vietti edellisen kauden yhdessä KäPan nykyisten valmentajien Sami Okkosen ja Fabian Hanslianin kanssa.

“Valmennustiimissä suurin osa kasvoista onkin jo tuttuja edelliseltä kaudelta tai jopa samasta joukkueesta takavuosilta, joten ollut kiva saada potkaistua toimintaa käyntiin hyvien ja osaavien kollegoiden kanssa. Pelaajistossa on tietenkin uusia kasvoja enemmän tai vähemmän suurin osa, joten vielä on opeteltavaa ihan pelkästään nimienkin tasolla. Ensi kauden tavoitteena on luoda niin laadukasta toimintaa, että loppukaudesta voidaan pohtia omaa tekemistä ylpeydellä. Pitkässä juoksussa jalkapallossa kuitenkin saadaan, mitä ansaitaan, joten tärkein keino asioiden ansaitsemiseen on oman toiminnan laadukkuus, mistä yleensä seuraa tulokset perässä.” - Maanoja sanoo.

Maanojan sopimuksen myötä joukkueen taustatiimi on valmis.

Tervetuloa Käpylään Psyko!