Käpylän pallo | Edustus

Samuel Tammivuori jatkaa KäPassa myös kaudella 2024

01.02.2024
Ykkösliiga

Helmikuu ja uusi helmeilevä jatkosopimus tulee Samuel Tammivuoren kirjoitettua sopimuksen kaudelle 2024. Tammivuori siirtyi Käpylään vuosi sitten FC Hongan Akatemiasta.

“Samppa” oli iso osa joukkuetta jo viime kauden aikana. Laitapuolustajan ja laitahyökkääjän tonteilla viihtynyt Tammivuori säväytti nopeilla jaloillaan ja taitavilla haastoillaan Ykkösessä 22 ottelun verran KäPa-paidassa. Tämän lisäksi Tammivuori pelasi kaksi ottelua Kakkosessa FC Futuran riveissä. Kauden ainoan maalinsa Tammivuori onnistui tekemään Suomen Cupissa Ilvestä vastaan. Maalisyöttöjä syntyi kolme kappaletta.

Tammivuori tulee olemaan tälläkin kaudella varmasti monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy tuomaan KäPalle eri variaatioita pelin eri osa-alueisiin.

Valmentaja Atte Wahlstedt pitää Sampan jatkoa tärkeänä.

“Sampan jatko on meille erittäin tärkeä! Samppa osoitti viime vuonna että pystyy hyvällä tasolla pelaamaan Ykkösliigaa. Hän on nopea, intensiivinen ja monipuolinen pelaaja jolla on kyky sopeutua kentällä eri rooleihin lyhyessä ajassa. 

Uskon että Sampalla on kaikki mahdollisuudet ottaa seuraava steppi tänä vuonna kun hän tietää mitä Ykkösliigassa pelaaminen vaatii. Tämän lisäksi toivon, että hän saa ehjän pre-seasonin alle.”

Tammivuori on tyytyväinen jatkoonsa Käpylässä.

“Hyvät fiilikset jatkaa KäPassa ja kun sarjapaikka varmistui, oli päätös lopulta helppo. Joukkueessa on ollut paljon vaihtuvuutta, mutta olen varma, että saadaan taas kasaan kova nippu, jossa on hyvä tasapaino nuoruuden ja kokemuksen välillä. Viime kaudelta jäi varsinkin tuloksellisesti paljon parannettavaa joukkueelle, niin tällä kaudella on kova halu näyttää, että ollaan paljon parempia. Henkilökohtaisesti haluan jatkaa kehittymistä pelaajana ja saada vielä enemmän tehoja irti itsestäni kentällä.“

Mahtava pitää sut täällä Samppa!