Käpylän pallo | Edustus

Pasi Forsman ja jatkosopimus!

19.01.2024
Ykkösliiga

Vuosi lähtenyt kovaa liikkeelle ainakin sopimusten osalta! Jatkosopimuksen tällä kertaa on KäPan kanssa kirjoittanut viime kauden luottopelaajiin kuulunut Pasi Forsman!

Viime kaudella KäPaan liittynyt Forsman näytti jo hänen kokemuksensa tärkeyden nuorelle joukkueelle. Otteluita Pasille kertyi Ykkösessä 26 matsia, joissa hän onnistui maalinteossa kahdesti. Forsman valittiin viime kauden päätteeksi taustojen ja valmennuksen parhaaksi pelaajaksi.

Forsman nähtiin viime kaudella hänelle tutun keskikentän pohjapelaajan tontin lisäksi loppukaudesta myös topparina. Tämäkin hyvä osoitus siitä, että luotto valmennuksessa oli ansaittu.

Tämä jakso KäPassa ei ole Pasille suinkaan ensimmäinen. Forsman pelasi KäPan B- ja A-junnuissa kausilla 2013-14. Tämän jälkeen tie vei HIFK:hon. Ennen KäPaan paluuta Forsman pelasi myös tulevalla kaudella Veikkausliigassa pelaavissa EIFissä ja Gnistanissa. 

Otteluita yhteensä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Forsmanilla on 99 ottelun verran, joten nopeasti kauden alkajaisiksi päästään juhlistamaan myös hienoa ottelurajapyykkiä! 

Päävalmentaja Sami Okkonen on tyytyväinen Forsmanin jatkoon.

"Pasi oli joukkueen selkäranka viime kaudella ja hienoa, että hän halusi jatkaa Käpylässä myös tulevalla sesongilla. Ykkösliigaan tarvitsemme nuorten ja nälkäisten pelaajien tueksi kokeneempia pelaajia, jotka ymmärtävät mitä voittaminen sarjassa vaatii. Monipuolisena pelaajana hän on parhaimmillaan keskikentän tasapainottavana pelaajana, mutta tuo meille myös mahdollisuuden muokata ryhmityksiä otteluiden sisällä monipuolisuutensa ansiosta.  Forsman alkaa olla pikkuhiljaa parhaassa peli-iässä ja tulee olemaan ensi kaudella todella merkittävä osa joukkuetta sekä kentällä että myös kentän ulkopuolella."

Pasi itse on myös hyvillä fiiliksin tulevaan kauteen.

"Fiilikset sopimuksesta on tietysti hyvät ja odottavaiset! Viime kausi päättyi isoon pettymykseen, mutta meidän onneksemme pääsemme tulevalla kaudella pelaamaan Bragulla uutta Ykkösliigaa! Vaihtuvuutta on tapahtunut joukkueen pelaajistossa sekä valmennuksessa viime kauteen verrattuna. Meininki treeneissä on ollut erittäin hyvää. Olen varma siitä, että tulemme olemaan viime kautta parempi joukkue ja tulemme viihdyttämään katsojia koti-, että vieraspeleissä. Tulevan kauden tavoitteet ovat henkilökohtaisella tasolla on pelata mahdollisimman hyvin ja auttaa joukkuetta menestymään."

On hienoa pitää sut Käpylässä Pasi !