Käpylän pallo | Edustus

Otto-Eemeli Niemelä palaa Käpylään

03.02.2024
Käpa

KäPan puolustus laajenee jälleen, kun Otto-Eemeli Niemelä palaa takaisin Käpylään.

2004-syntynyt “Ode” tekee paluun kahden FC Honka -vuoden jälkeen. Niemelä pelasi KäPassa BSM-sarjaa kahden kauden ajan vuosina 2020 ja 2021. Jälkimmäisenä vuotenahan KäPan BSM-joukkue voitti sarjan mestaruuden. Niemelä oli isossa osassa tuolla kaudella pelaten 18 ottelussa.

Koivukylän Palloseuran kasvatin viimeiset kaudet ovat menneet jo miesten peleissä. Kahteen vuoteen peräti 42 ottelua Miesten Kakkosta Hongan akatemiajoukkueessa. Niemelä treenasi jo viime kaudella Hongassa edustuksen mukana.

186 senttinen keskuspuolustaja tuo pituutta KäPan joukkueeseen ja leveyttä rosteriin. Kova kilpailuasetelma saadaan varmasti myös puolustuksen osalta tulevalle kaudelle.

Päävalmentaja Sami Okkonen pitää Odea erinomaisena hankintana.

”Ode on hyvän pelaajakasvatuksen saanut raamikas keskuspuolustaja, joka pystyy monipuoliseen pallolliseen pelaamiseen, pelaajatyyppinä juuri KäPaan erinomaisesti sopiva. Puolustuspelaamisen osalta on vielä asioita, joita tulee tietysti hioa, mutta perusperiaatteet linjassa toimimisen suhteen ovat varsin hyvin hanskassa ja uskonkin että talven aikana hän pääsee yhä paremmin kiinni siihen, mitkä sarjatason vaatimukset Ykkösliigassa ovat keskuspuolustajan osalta.

  Odella tulee olemaan kova kilpailu pelipaikasta, mutta kaikki eväät hienoon kauteen ovat olemassa!”

Ode on iloinen sopimuksesta.

“Hyvillä fiiliksillä palaan KäPaan, on mukava palata tuttuun ympäristöön. 

Tavoitteena on pelata hyvä kausi ja auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteet sekä kehittyä ja ottaa seuraava askel uralla.”

Tervetuloa takaisin Käpylään Ode!