Käpylän pallo | Edustus

Otteluennakko: KäPa - MP Ykkösliiga jatkosarja

13.09.2024
Ykkösliiga

Viisi viimeistä ottelua jäljellä enää kauden 2024 Ykkösliigaa ja KäPan vastus lauantaina Bragulla tulee Mikkelistä. Panoksesta ei tarvitse paljon puhua, kun joukkueet ovat sarjataulukon kaksi viimeistä ja taistelu putoamista vastaan on kovimmillaan. Kummallakin on mahdollisuudet vielä nousta pois karsijankin paikalta, mutta vaikeaa se tulee olemaan. JäPSin pitämä kahdeksas sija on KäPasta kahdeksan pisteen päässä. Ykkösliigan uutiset, ottelut ja sarjataulukon voit katsoa Palloliiton sivuilta.

Lähtökohdat

Vierailijajoukkue MP aloitti jatkosarjan todella hyvin katsoen sitä kuinka varsinainen runkosarja mikkeliläisiltä sujui. MP kaatoi kahdessa ensimmäisessä jatkosarjan ottelussaan JIPPOn, sekä FF Jaron molemmat 4-2 voittolukemin. Kahdessä edellisessä MP taas palasi “normaaliin”, kun SalPa ja JäPS onnistuivat kaataamaan mikkeliläisryhmän. MP on kerännyt 22 otteluun 14 pistettä mikä on yksi vähemmän, kuin sijan edellä olevalla KäPalla. Maalinteossa MP on ollu selkeästi sarjan huonoin. 18 tehtyä ja 50 päästettyä maalia oikeuttavat sarjan huonoimpaan maalieroon. Maalien tekemiseen on silti tullut terävyyttä jatkosarjan aikana. Aapo Hyppönen ja Ajack Deng ovat joukkueen parhaat onnistujat molemmat neljällä maalilla.

KäPan jatkosarja on ollut vaiherikas. Uusi koutsi ja uusi pelityyli on vaatinut alkuun veronsa ensin Seinäjoella ja sitten Turussa. Tämä jälkeen kotivoitto JIPPOsta ja kova taistelu Jaroa vastaan vieraissa luovat uskoa parempaan puoliskoon syys- ja lokakuun aikana. Maalintekijöitä ollaan saatu hyvällä rintamalla. Miika Kauppila yksi pelaajista joka eritoten on astunut viimeisissä otteluissa esiin. 

KäPa on ollut kotona koko kauden hyvä. MP:tä vastaan pelatuissa otteluissa KäPalla on tämän kauden voitot 2-0 selkein maalieroin. KäPa lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta helppo iltapäiväpuhde lauantaina ei varmasti tule olemaan. Onnistumisia tarvitaan, jotta elintärkeät kolme pistettä jää Bragulle. Jos joskus tulet KäPan peliä katsomaan, niin tee se nyt sillä kauden ehdottomasti isoin peli on luvassa, jossa molemmat joukkueet taistelevat toden teolla sarjapaikkansa puolesta!

Nähdään siis huomenna, lauantaina Bragulla kello 16:00 !

Ykkösliiga KäPa - JIPPO

Brahen kenttä - Kallio

Lauantaina 14.9 klo 16:00

Liput myy: Lippu.Fi

Kuva: Jyri Sulander