Käpylän pallo | Edustus

Otteluennakko KäPa - FF Jaro Ykkösliiga

18.06.2024
Ykkösliiga

Kotiinpaluu siintää huomisessa, kun Brahen kentälle vieraaksi saapuu FF Jaro. Ykkösliigan neljännellä sijalla olevat pietarsaarelaiset saapuvat pääkaupunkiin kahden tasapelin ja yhden häviön saattelemana. Alkukauden kovassa lennossa ollut Jaro kaipaa siis pitkästä aikaa kolmea täyttä pistettä. Samaa voidaan tietysti sanoa kotijoukkue KäPasta, joka edellisessä kotiottelussaan toukokuun puolella kärsi ensimmäisen kokonaan pisteettömän ottelun Bragulla. Tämän jälkeen ketsuppipullo onneksi aukesi vieraskentällä, kun viikko sitten ensimmäinen vieraspiste saatiin saalistettua Salosta. KäPa lähtee keskiviikon koitokseen sarjataulukon sijalta 9. Ykkösliigan uutiset, ottelut ja  sarjataulukon voit katsoa Palloliiton sivuilta.

 

Lähtökohdat

FF Jaro niin kuin on sanottu lukeutuu sarjan kovimpiin joukkueisiin. Alkuvuoden komeetan ja Ykkösliigacupin mestarin kone on kuitenkin hieman yskähdellyt viime aikoina ja edellinen täysi pistepotti toukokuun puolelta MP:tä vastaan. Sarjan kärkisijat KTP:n takana ovat kuitenkin hyvin tasoissa, joten mahdollisuudet ovat edelleen vaikka ja mihin. 

 Maaleja pietarsaarelaisjoukkue on tehnyt sarjassa 16 osuman verran. Maalit ovat jakautuneet todella tasaisesti. Eniten osumia (3) on kartoittanut Severi Kähkönen. Tulospalvelun mukaan Jaron tähtipelaaja Sergei Eremenkon tilastot näyttävät tällä hetkellä tehoja 2+4. 

Jaro lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja paremmin levänneenä, kun Suomen Cup heidän osaltaan päättyi jo aikaisemmin. 

 

 KäPa puolestaan kävi lauantaina kääntymässä reissun päällä Oulussa, kun AC Oulu oli perempi maalein 5-1. Tästä toivottavasti sisuuntuneena, voidaan Bragulla mahdollisesti nähdä viihdyttävä jalkapallo-ottelu keskiviikkona. KäPa tulee otteluun haastajana, mutta ottaen huomioon Jaron viimeisimmät ottelut ja KäPan hyvät otteet kotinurmella, niin mielenkiintoa on luvassa.

KäPan puolelta hyvänä asiana voidaan pitää sitä, että Miro Turunen on osunut viimeisissä otteluissa maalipuiden väliin. Hyökkääjä lähtee hakemaan keskiviikolta kolmatta peräkkäistä teho-ottelua.

Ykkösliiga KäPa - FF Jaro

Brahen kenttä - Kallio

Keskiviikkona 19.6 klo 18:30

Liput myy: Lippu.Fi