Käpylän pallo | Edustus

Otteluennakko: FC POHU/KY United - KäPa Suomen Cup 3.kierros

15.04.2024
Ykkösliiga

Kausi jatkuu nopeasti viikonlopun ottelun jälkeen, kun myös KäPa ohessa muiden Ykkösliiga-joukkueiden kanssa liittyy mukaan Suomen Cupiin. 

 3.kierroksen ottelussa käpyläläisille vastaan asettuu otaniemeläisistä opiskelijoista koostettu FC POHU/KY United.

Ottelupari arvottiin 3.4 järjestetyssä arvonnassa. Matsi pelataan tiistaina Töölössä Bolliksella ja kotijoukkueena toimii KY United.

Lähtökohdat

Kotijoukkue KY United ei ole aloittanut vielä sarjakauttaan. Vitosen kausi tiistain kotijoukkueella alkaa 26.4. Kotijoukkueelle kausi Vitosessa on kolmas perättäinen ja viime kauden lopulta joukkue löytyi sarjataulukosta sijalta 4. 

 KY Unitedille virallisia pelejä tänä vuonna on siis kertynyt vain Suomen Cupissa, jossa tahti onkin ollut vakuuttavaa. Tasauskierroksen ottelussa helmikuussa United voitti FC Dons/Akatemian 7-0. Maaliskuussa ensimmäisellä kierroksella kaatui Nikinmäki United lukemin 3-0 ja viimeisimmässä ottelussa reilu viikko sitten United kaatoi hallitsevat M35- ja M40-suomenmestarit SuxiBoxit vakuuttavasti lukemin 5-1. 

 KY Unitedista pelaajia joita kannattaa seurata ovat ehdottomasti Joonas Lepistö, joka pelasi kaksi kautta sitten vielä Veikkausliigaa Turussa. Kokemusta Lepistöllä löytyy FC Interistä ja SJK:sta. Myöskin molemmat neljä osumaa tämän kauden Cupissa iskeneet Nuutti Torkki ja Alex Kivimäki kannattaa laittaa tutkan alle. 

 Vierasjoukkue KäPa valmistautuu otteluun nopeasti viikonloppuna pelatun Ykkösliigan avauskierroksen jälkeen. Rotaatiota tullaan varmasti KäPan ryhmässä näkemään, sillä tämän viikon toinen ottelu SalPaa vastaan odottaa jo perjantaina. KäPa tulee otteluun ennakkosuosikkina, mutta yksittäiseen otteluun tulee aina valmistautua kuitenkin hyvin ja vastustajalta löytyy kovia pelimiehiä vastassa. 

Varmasti hieno Suomen Cup -ilta saadaan tiistaina Töölöön. Paikan päälle otteluun pääsee vapaasti, mutta ottelua voi seurata myöskin Ruudusta.

Suomen Cup FC POHU/KY United - KäPa

Töölö Bollis 1

Tiistaina 16.4 klo 20:00

Tule paikalle tai katso matsi Ruudusta

 

Kuva: Kalevi Hämäläinen