Käpylän pallo | Edustus

Niilo Heikurinen ja Casper Lönnqvist jatkosopimuksiin

11.01.2024
Käpa

On suuri ilo ilmoittaa, että tärkeisiin palasiin viime kaudella kuuluneet Niilo Heikurinen ja Casper Lönnqvist jatkavat KäPan riveissä myöskin kaudella 2024 !

Molempien herrasmiehien alkukautta hankaloittaa asepalvelus Santahaminassa, mutta armeijan jälkeen ovat he jälleen täysillä mukana. 

Niilo Heikurinen aloittaa KäPassa neljännen kautensa. Koivukylän Palloseuran kasvatti pelasi ensimmäisen kautensa Käpylässä ns. kultakaudella, jolloin hän pääsi nostamaan BSM-mestaruuslautasta yhdessä muiden ennestään tuttujen KäPa-pelaajien kanssa. Tämän jälkeen suunta on ollut ylöspäin uralla ja Heikurinen pelasikin ensimmäiset miesten pelinsä KäPan nousukaudella Kakkosessa ollen isossa roolissa.

Viime kausi Niilolla oli niin ikään hyvä. Ykkösessä 20 ottelua joissa kaikissa avauksessa. Vahvimpiin osa-alueisiin kuuluu jämäkkä puolustuspelaaminen, vahvuus, sekä poikkeuksellisen hyvä pääpelaaminen. Epävirallisessa tilastoinnissa Heikurinen oli varmasti yksi eniten ilmatilassa palloja voittanut pelaaja Ykkösessä edellisellä kaudella. 

Maalejakin Heikuriselle syntyi puolustajan tontilta kolmen osuman verran. Näistä kaikki kulmatilanteista.

”Olen todella tyytyväinen, että Niilo jatkaa joukkueessa jo kolmatta kauttaan. Niilo on kuulunut joukkueen avauksen pelaajiin jo kahden vuoden ajan ja onkin pelannut edustusjoukkueessa jo yli 40 ottelua kahden kauden aikana, vaikka ikää hänellä on vasta 19-vuotta. Hän suorittaa kauden aikana asevelvollisuuttaan, joten tämä tulee hieman hankaloittamaan hänen peleihin ja harjoituksiin osallistumista ainakin alkukaudesta.” Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen sanoo.

Niilo on itse tyytyväinen jatkoon.

“Olen erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen ja iloinen, että saan jatkaa kehittymistäni KäPassa.

Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon ja niin henkilökohtaisesti, kuin joukkueenakin pystymme olemaan monella tavalla parempia.

Ensi kaudella tavoitteenani on saada laadukas arki jalkapallon ja asepalveluksen välillä. Kentällä haluan ottaa suurta roolia ja auttaa joukkuetta menestymään. 

Tervetuloa katsomaan matseja ja kannustamaan meitä, kentällä nähdään varmasti nälkäinen ja viihdyttävä Käpylän Pallo”

 

Casper Lönnqvist aloittaa myöskin tällä kaudella neljännen vuotensa Käpylässä. Klubi 04:ssa jo vuonna 2020 ensimmäiset miesten pelinsä vyölleen saanut Cassu on ollut pidempään jo KäPan luottoratsuja.

Keskikentän maestro ei ole maalinsylkijä lukuunottamatta ratkaisevaa maalia KäPan nousukaudella 2022, jolloin Lönnqvist sai olla ratkaisijan roolissa nousujuhlien alkajaisina.

 Cassun vahvuudet löytyvätkin syöttöpelistä. Hänen oivaltavat syötöt ja fiksu pallonhallinta olivatkin tärkeitä ominaan rytmittämään KäPan peliä kaudella 2023. Hyviä syöttäjiä, kun ei voi olla liikaa, niin on iso juttu, että Cassu jatkaa KäPassa.

Viime kaudella Cassulle otteluja kertyi Ykkösessä 20, joista avauksessa 14. Suomen Cupissa Lönnqvist oli avauksessa kaikissa kolmessa ottelussa.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen kehuu Lönnqvistia.

”Todella hienoa että Cassu jatkaa joukkueessa jo neljättä kauttaan ja kuuluu täten joukkueen pisimpään palvelleiden kaartiin, vaikka ikää hänelle tuleekin ensi vuonna mittariin vasta 22-vuotta. Cassu on todella taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava keskikenttäpelaaja, joka tulee olemaan joukkueessa suuressa roolissa myös ensi kaudella. Hän suorittaa kauden aikana asevelvollisuuttaan, joten tämä tulee hieman hankaloittamaan hänen peleihin ja harjoituksiin osallistumista ainakin alkukaudesta.” 

“Tosi hyvät fiilikset jatkaa KäPassa. Viime kausi jäi tuloksellisesti pettymykseksi mutta uskon että pystytään sarjatasosta riippumatta olemaan kärkisijoilla tulevalla kaudella. Omina tavoitteina ensi kaudelle on tottakai olla isossa roolissa ja auttaa joukkuetta parempiin tuloksiin kuin viime kaudella. Tavoitteena on myös olla tehokkaampi eli enemmän maaleja ja syöttöjä.” Cassu itse sanoo.

Mahtava pitää teidät täällä Niilo ja Cassu. Aamuja !