Käpylän pallo | Edustus

Mikko Kuningas vahvistamaan KäPa-keskikenttää loppukaudeksi

15.08.2024
Ykkösliiga

KäPa saa keskikentälleen loppukaudeksi todellista vahvistusta, kun Mikko Kuningas liittyy joukkueen mukaan torstaina. 27-vuotias Kuningas siirtyy Käpylään FC Lahden riveistä, jossa hän on viettänyt viimeisimmät kautenssa. Tällä sesongilla ei alla ole pelejä vielä. 

Luumäen Pojista, sekä Lappeenrannan PEPOsta jalkapallo-oppinsa ammentanut Kuningas tulee heittämällä suoraan KäPan kokeneemman kaartin joukkoon. Kokemusta löytyy Veikkausliigasta yli 150 ottelua, kaksi kautta USA:n toiseksi korkeinta sarjatasoa USL:aa. Plakkarista löytyy myös FC Inter -ajoilta Suomen Cupin mestaruus, SM-hopea ja otteluita Eurooppaliigan karsinnoista. 

Kuningas itse on mielissään siirrosta Käpylään.

”Kiva fiilis palata lajin pariin pienen tauon jälkeen. Tunnen osan valmennustiimistä jo entuudestaan, ja Waltteri (Piispanen) olikin minuun pari viikkoa sitten yhteydessä esitelläkseen joukkueen tilannetta ja suunnitelmaa. Tämä oli iso tekijä sille, että siirtyminen loppukauden ajaksi Helsinkiin ja KäPaan tuntui juuri nyt hyvältä vaihtoehdolta.”

Keskikentän keskustassa viihtyvä vasenjalkainen Kuningas on oiva lisä KäPan nuoreen joukkueeseen. Edellämainitut kokemukset ja saavutukset ovat Ykkösliigaan kovia meriittejä. 

KäPa on hankalassa asemassa tämän hetken sarjataulukossa ja kovan luokan vahvistus tulee hyvään paikkaan. 

“Tavoitteenani on nostaa kokemuksellani ja panoksellani joukkueen päivittäisen tekemisen tasoa, ja auttaa seuraa säilyttämään sarjapaikka Ykkösliigassa.” Mikko lisää.

Mikko Kuningas on tällä kaudella myös mediapersoona ja futisfaija Riku Rantalan kummipelaaja.

"Olen aikaisemmin ollut mukana tukemassa KäPan juniorijoukkueita. On hienoa olla nyt messissä mahdollistamassa kokeneen vahvistuksen hankintaa jengiin", Rantala kommentoi.

Tervetuloa Käpylään Mikko Kuningas !