Käpylän pallo | Edustus

Kiitos Pasi ! - Pasi Forsman pelaa viimeisen ottelunsa KäPa-paidassa lauantaina

27.07.2024
Ykkösliiga

Pasi Forsman pelaa lauantaina KTP:tä vastaan tähän hetkeen viimeisen KäPa-ottelunsa. Forsman on saanut opiskelupaikan Joensuusta ja muuttaa lähiviikkoina Pohjois-Karjalaan tämän myötä. Käpylän Pallo on hyvin iloinen ja onnittelee Pasia koulupaikasta. Samalla KäPa haluaa myös kiittää Pasia edustusjoukkueen eteen tehdystä työstä.

Forsman liittyi KäPaan kaudelle 2023 ja on ollut joukkueen tukipilareita siitä asti. Niin tällä kuin edelliskaudella on Forsman kuulunut edustusjoukkueen kapteenistoon ja kantanut nauhaa tälläkin kaudella useaan otteeseen. 

 Forsman valittiin kauden 2023 päätteeksi myös valmennuksen valitsemaksi parhaaksi pelaajaksi. 

Forsman kerkesi kahdella kaudella pelaamaan KäPassa kaikissa kilpailullisissa otteluissa yhteensä 50 matsia (ennen KTP-ottelua), joissa syntyi kaksi maalia joista ensimmäinen valittiin myös kaudella 2023 kierroksen 15. Maaliksi. 

Pasi sai alkukaudesta täyteen myös hienot 100 ottelua Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Forsman oli tärkeä pelaaja kopissa ja kentällä. Pasi oli tälläkin kaudella joukkueen ehdottomasti kokeneimpia pelaajia, joka pystyi tuomaan joukkueen sisälle tietynlaista varmuutta, sekä johtajuutta. Tämän ansiosta Käpylän Pallo palkitsee ja kiittää Pasia ennen lauantain KTP-ottelua.

 

Forsman itse on kiitollinen ajasta Käpylässä.

”Haluan kiittää Käpylän Palloa, valmentajia, taustajoukkoja ja koko yhteisöä saamastani luottamuksesta viimeisen 1,5 vuoden ajan.

 Haluan kiittää myös erityisesti pelikavereita matkasta, johon sisältyy kirveleviä tappioita, voitonriemua sekä hikisiä hetkiä Campuksella ja Bragulla.

 Mun on aika siirtyä seuraaviin haasteisiin. Nähdään kuitenkin pelikentillä tulevaisuudessakin! "

- Pasi Forsman #8

 

Kiitos Pasi ajastasi KäPassa ja onnea tulevaan niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin!

Kuvat: Jyri Sulander, Mikko Piispa, Kalevi Hämäläinen