Käpylän pallo | Edustus

KäPa ja NJS farmisopimukseen kaudelle 2024

02.02.2024
Ykkösliiga

Käpylän Pallo ja Nurmijärven Jalkapalloseura ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2024

Käpylän Pallon Miesten Ykkösliigan joukkue ja Nurmijärven jalkapalloseuran Miesten Kakkosen joukkue ovat solmineet Palloliiton farmisopimuksen kaudelle 2024. Farmisopimus mahdollistaa pelaajien liikkumisen joukkueiden välillä joustavasti kauden aikana. Sopimuksen avulla pyritään parantamaan molempien joukkueiden toimintaedellytyksiä. Käpylän Pallo pelaa kaudella 2024 Miesten Ykkösliigassa ja NJS Kakkosen A-lohkossa.

Molempien seurojen johtohenkilöt ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen.

– Yhteistyö antaa meidän pelaajillemme hyvän mahdollisuuden päästä kokeilemaan KäPa:n mukana omaa tasoa ja näkemään missä menee pelaajana. NJS:n valmennuspäällikkö Tuomo Saarnio kommentoi.

KäPa:n urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen korostaa yhteistyön merkitystä KäPa:n pelaajapolulle junioreista edustukseen.

– Olemme erittäin iloisia, että yhteistyö pääkaupunkiseudulla NJS:n kanssa alkaa. On tärkeää, että meidän nuorille pelaajille ja vähemmän peliaikaa saaneille on tarjolla riittävän kova ja laadukas ympäristö väliportaana ennen Ykkösliigan otteluita. Samoin NJS:n pelaajille on olemassa väylä ylemmälle sarjaportaalle. Yhteistyön puitteissa pelaamme myös mahdollisesti ennen kauden alkua harjoitusottelua ja muutoinkin pidämme säännöllisesti yhteyttä pelaajista. Meillä on nyt loistava tilanne, kun nuorilla pelaajilla on mahdollisuus saada peliminuutteja Ykkösliigassa, Kakkosessa, sekä vielä B-juniorien SM-karsinnassakin.