Käpylän pallo | Edustus

Joel Huovinen ja Elias Kallio sopimuksiin KäPan kanssa

31.01.2024
Ykkösliiga

Joel Huovinen ja Elias Kallio sopimuksiin Käpylän Pallon kanssa. Molemmat pelaajista siirtyvät KäPaan Kakkosesta pelaavasta PPJ:stä.

Joel Huovisen pelipaikka löytyy laitapuolustajan tontilta. 19-vuotias Huovinen on aloittanut uransa PPJ:ssa nuorena, kunnes on siirtynyt Espooseen Hongan riveihin. Vuodet Espoossa Hongassa ja sittemmin EPS:ssä toivat nuorelle puolustajalle ensimmäiset miesten pelinsä jo nuoressa iässä Miesten Kakkosessa. Tie vei Espoosta kuitenkin takaisin PPJ:n joukkueeseen ja isoon rooliin viime kauden Kakkosessa.

Huovinen pelasi viime kaudella Kakkosessa 17 ottelua, joista 12 avauksessa. 

Päävalmentaja Sami Okkonen kehuu Huovista mielenkiintoiseksi pelaajaksi.

”Joel on yksi niistä pelaajista, jotka ansaitsivat vahvan try-out jakson myötä paikan ensi kauden joukkueessa.

 Joel on mielenkiintoinen laitapuolustaja, jonka fyysiset ominaisuudet ja kyky intensiiviseen jalkapalloon ovat hyvällä tasolla. 

 Huovinen ei varmasti ole pelaajana vielä läheskään ”valmis”. Uskonkin että kauden mitassa hänellä on mahdollisuus isoihinkin kehitysaskeleisiin, mitä myötä mahdollisuudet paikasta pelaavassa kokoonpanossa lisääntyvät jatkuvasti.” 

Joel itse on iloinen sopimuksesta.

“Liityn erittäin hyvällä fiiliksellä KäPaan. Uskon, että KäPa on juuri oikea seura minulle oman kehitykseni kannalta. Tavoitteena tulevalla kaudella on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja kehittyä pelaajana sekä auttaa joukkuetta menestymään.”
 

Elias Kallio tulee tuomaan KäPaan osaamista nimenomaan hyökkäyspäähän. Hongan kasvatti on vuosien aikana tehnyt paljon maaleja, niin BSM-sarjassa, kuin nyt parin viime kauden aikana Kakkosessakin. 20-vuotiaalta hyökkääjältä sopii odottaa maalintekovoimaa, myös KäPassa. ”Epa” onnistui maalinteossa harjoitusottelussa TPS:sää vastaan tammikuussa.

PPJ:n riveihin kaudeksi 2022 siirtynyt Kallio teki ensimmäisellä miesten kaudellaan maaleja Kakkosessa seitsemän 13 otteluun. Toisella kaudellaan viime kesänä, Kallio onnistui Kakkosessa 10 kertaa pelaten 20 ottelussa. 

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on tyytyväinen “Epan” sopimukseen.

“Olen tarkkaillut Epaa otteluissa nyt muutaman vuoden aktiivisesti ja todella hienoa, että tässä vaiheessa saamme hänet mukaan joukkueeseen. Hän on osoittanut tasonsa Kakkosen tasolla myös maalien muodossa ja nyt onkin hänelle hyvä tilaisuus ottaa seuraava askel urallaan eteenpäin.

Epalla oli kiinnostusta myös useasta muustakin seurasta ja on todella hienoa, että hän päätti tulla KäPaan."

Elias on itsekkin innostunut siirrosta.

“Fiilikset siirrosta Käpaan ovat loistavat. Hyvä mahdollisuus minulle näyttää tasoni korkeammalla sarjatasolla. Tavoitteenani on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja hyökkäyspään pelaajana haluan totta kai auttaa joukkuetta maalien sekä maalisyöttöjen kautta.”

Tervetuloa Käpylään Joel ja Epa! 

Haluamme myös kiittää PPJ:tä hyvästä yhteistyöstä molempien pelaajien siirtojen suhteen.