Käpylän pallo | Edustus

Benjamin Heikkinen palaa KäPa-paitaan

23.03.2024
Ykkösliiga

Käpylän Pallon hyökkäysosasto vahvistuu entisestään, kun KäPassa ikävuodet 14-18 pelannut Benjamin Heikkinen palaa Käpylään. Heikkisen edellinen kausi meni Kokkolassa KPV:n riveissä, jossa valitettavan pitkän loukkaantumisen myötä ei pelejä vyölle Ykkösen puolella kertynyt. Toissa kauden “Bena” vietti Paraisilla, jossa teki Ykkösen debyyttikaudellaan 15 otteluun neljä maalia. 

 Kauden 2021 ajan Bena pelasi FC Hongassa, jossa pääsi maistamaan Veikkausliiga-ympyröitä 45 minuutin verran.

Benjamin Heikkinen kuului KäPan tärkeimpiin palasiin aikoinaan, kun joukkue nousi Kolmosesta Kakkoseen. Samaisessa joukkueessa pelasi myös Benan kaksoisveli Daniel, joka muistetaan lainapestistään viime kauden ajalta täällä meillä. Kaksoisveli “Dana” pelaa nykyisin Veikkausliigajoukkue AC Oulussa.

Bena on itse iloinen paluusta Käpylään.

“Paluu Käpylään tuntuu tottakai hyvältä. Paljon hyviä muistoja aikaisemmilta vuosilta. Tulevalla kaudella myös tosi paljon tuttuja pelaajia joukkueessa.

Ensisijainen tavoite on auttaa joukkuetta pärjäämään ja toivon myös itselle paljon onnistumisia pisteiden muodossa.

Pitkän loukkaantumisen jälkeen oloni on kuin lehmillä kevätlaitumella”

KäPan valmentaja Atte Wahlstedt kertoo Benasta hyvää.

“Bena tuo etenkin meidän pallolliseen peliin tosi paljon. Hän on taitava ja älykäs pelaaja joka pystyy itse kääntämään tasaisia pelejä meille. Sen hän osoitti jo viime talvena ennen harmillista loukkaantumista. Sen lisäksi hän pystyy pelaamaan sekä leveydessä että taskussa mikä on valmennukselle mieluisa asia.

 Benalla on pitkä loukki takana mutta hän on jo jonkin aikaa treenannut normaalisti muun joukkueen mukana. Minulla on kova luotto että kun Bena pääsee 100% pelikuntoon ja -rytmiin hänellä on kaikki mahdollisuudet ottaa seuraava iso askel tänä vuonna.”