Käpylän pallo | Edustus

Arttu Kilpelä KäPasta Veikkausliigaan

28.10.2024
Ykkösliiga

Käpylän Pallon edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana kahden viimeisen kauden ajan toiminut Arttu Kilpelä jättää seuran ja suuntaa uusiin haasteisiin Veikkausliigajoukkue VPS:n valmennukseen. Edarin lisäksi Kilpelä toimi koko Käpylän Pallon maalivahtivalmennuksenpäällikkönä ja oli mukana myös BSM-joukkueen valmennnustiimissä.

Arttu tuli KäPaan kaudeksi 2022 FC Espoosta ja nimenomaan pelaajaksi edustusjoukkueeseen. Loukkaantumisten myötä peliaikaa ei tullut, mutta jatkosopimus kaudesta 2023 rustattiin silti aikaisin joulukuussa. 

Lähtökohtaisesti Artun tuli jatkaa pelaavassa maalivahtikolmikossa yhdessä Luka Nokelaisen ja Aleksi Piispan kanssa ja peliaikaa tulikin kauden alettua Ykköscupin merkeissä, mutta espanjalaisen Edgar Jimenezin lähdön myötä Artulle tarjottiin edustusjoukkueen maalivahtivalmentajan pestiä, josta Kilpelä ei voinut kieltäytyä. 

Näiden käänteiden jälkeen Arttu koutsasikin kahden täyden kauden ajan menestyksekkäästi maalivahteja, eikä nopea siirto isompiin ympyröihin tule yllätyksenä. Artulla riittää intoa, sekä potentiaalia saavuttaa maalivahtivalmennuksen saralla vaikka ja mitä.

“Kiitos kaikille KäPalaisille viimeisestä kolmesta vuodesta. Matkaan on mahtunut kaikenlaista, mutta olen kiitollinen jokaisesta hetkestä. Toivon kaikille entisille,nykyisille ja tuleville KäPalaisille pelkkää hyvää jatkoon. Oma matka jatkuu nyt eteenpäin, mutta KäPa tulee aina olemaan erityinen seura itselleni. Kiitos ❤️” - Arttu Kilpelä 

Käpylän Pallo haluaa kiittää Arttua ja toivottaa mitä parhaimmat tsempit tulevaan. Artusta kuullaan vielä!

Kuva: Mikko Piispa