Käpylän pallo | Edustus

Arttu Auranen vahvistamaan KäPa-keskikenttää

07.03.2024
Ykkösliiga

Käpylän Pallon keskikenttä vahvistuu lisää, kun kauden kynnyksellä joukkueen mukaan liittyy Arttu Auranen. 24-vuotias Auranen liittyy mukaan KäPaan loukkaantumisen takia ilman joukkuetta viime kauden viettäneenä. Sitä ennen Auranen säväytti PK-35:sen riveissä kahden kauden ajan. Auraselta löytyy Ykkösen ja Kakkosen lisäksi Veikkausliiga-kokemusta FC Lahdesta kaudelta 2020. Kolmeen otteluun syntyi myös uran ensimmäinen liigaosuma.

Aurasella on mittaa peräti 188 senttiä ja täten hän tuo KäPan keskikentälle vahvaa ja fyysistä osaamista. Jalkapallo-oppinsa Auranen on kerryttänyt FC Espoon riveistä, jossa nousi A-poikien kautta edustukseen asti.

Päävalmentaja Sami Okkonen valaa uskoa Artun suhteen.

"Arttu on todistanut olevansa hyvä pelaaja tälle sarjatasolle. Viimeiset pari kautta ovat olleet äärimmäisen epäonnekkaita loukkaantumisten osalta, varmasti miehellä itsellään on ollut usko koetuksella. Täydessä kunnossa ollessaan Arttu on todellinen keskikentän höyryjuna, joka tuo pelillisesti erityylisen vaihtoehdon joukkueeseen.  
 Kilpailutilanne kovenee ja halusimme antaa Artulle mahdollisuuden näyttää ja nyt onkin aika ottaa treenien ja pelien kautta paikka pelaavassa kokoonpanossa ensi kaudeksi."

Auranen itse on myös innoissaan sopimuksesta KäPaan.

“Erittäin hyvät fiilikset sopimuksesta. Loukkaantumisten takia ollut pidempi tauko peleistä, mutta nyt intoa täynnä kohti tulevaa kautta. Joukkue näyttää erittäin hyvältä. Paljon nuoria taitavia pelaajia joskin myös kokemusta löytyy. Pelaaminen kehittyy kokoajan eikä nälkää joukkueelta puutu. Omat tavoitteet on pelata hyvä ehjä kausi ja omalla esimerkillä auttaa nuorta joukkuetta pääsemään asetettuihin tavotteisiin sekä päästä itse taas nauttimaan täysillä pelaamisesta!”

Tervetuloa Käpylään Arttu !