Käpylän pallo | Edustus

Toivo Valakari sopimukseen Käpylän Pallon kanssa!

28.02.2023
Käpa

Keskikenttäpelaaja Toivo Valakari on solminut Käpylän Pallon kanssa pelaajasopimuksen! 19-vuotias Valakari on pelannut KäPan junnuissa pitkään ja siirtyy nyt miesten edustusjoukkueeseen. Toivo pelasi jo viime kauden edustusjoukkueen mukana Kakkosessa. Hän kerrytti Kakkosessa yhteensä 20 ottelua. Valakari on myös päässyt pelaamaan Suomen Cupia. Toivo vietti varhaisen nuoruutensa Käpylän Pallossa, jonka jälkeen hän pääsi kokeilemaan ulkomailla pelaamista, kunnes siirtyi B-juniori-ikäisenä takaisin KäPaan. Toivo Valakari suorittaa tällä hetkellä vielä asepalvelustaan Santahaminassa!

 

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on mielissään oman kasvatin jatkosopimuksesta.

"Toivo on pelannut KäPassa jo lapsesta asti, vaikka käväisikin välillä SJK:n riveissä perheen asuessa Seinäjoella. Viime kaudella hän oli yksi joukkueen suurimpia positiivisa yllättäjiä ja palkittiinkin kauden kehittyneimpänä pelaajana. Hän pelaa kentällä olleessaan aina suurella KäPa-sydämellä joukkueen eteen. Kauden ensimmäistä puoliskoa hänellä valitettavasti hankaloittaa asevelvollisuuden suorittaminen Santahaminassa."

 

Toivo Valakari haluaa olla ammattilaisjalkapalloilija.

"On hienoa päästä pelaamaan oman seuran edustusjoukkueeseen, koska olen päässyt askel askeleelta lähemmäs ammattilaisuutta. Joukkueessa on kokeineita pelaajia, joka auttaa myös omaa kehitystä kentällä ja sen ulkopuolella. Kokeneiden pelaajien kokemus on meille hyödyksi. Pienestä asti olen unelmoinut ammattilaisuudesta, joten tulevalla kaudella haluan pelata mahdollisimman paljon, kehittyä pelaajana sekä auttaa Käpylän Palloa menestymään."