Käpylän pallo | Edustus

Toivo Valakari jatkaa KäPassa myös kaudella 2024

05.12.2023
Ykkösliiga

Joulukuu pyörähtänyt käyntiin ja uusia sopimuksia hyvä julkaista taas ennen uuden vuoden alkua. Tämän viikon ensimmäisenä sopimuksena käytännössä koko uransa Käpylässä pelannut Toivo Valakari!

Nuoresta iästään huolimatta "Toke" aloittaa jo kolmannen kautensa KäPan edustusjoukkueen mukana. Hän kuului jo 2022 Kakkosen nousukaudella joukkueen kantaviin voimiin pelaten 20 ottelua tuona kautena. Maaleja edustuksen riveissä ei ole vielä syntynyt, mutta 20-vuotiaalla puolustavalla keskikentällä aikaa vielä riittää. 

Viime kausi Valakarilla meni alkuun asepalveluksessa Santahaminassa, mutta loppukautta kohden minuutteja kuitenkin kertyi Ykkösessä. Pelejä tuli vyölle 13, joista viidessä Valakari pääsi aloittamaan. Otteluita tuli viime kaudella myös KäPan yhteistyöseura FC Futuran riveissä 7 matsin verran. 

Valakari kuuluu myös kauden 2021 P17-SM sarjan voittajajoukkueeseen, josta on ponnahtanut monia muitakin pelaajia aina KäPan edustukseen ja sitä kautta Veikkausliigaankin asti. 

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on mielissään sopimuksesta Token kanssa.

”Olen todella tyytyväinen, että Toivo jatkaa mukana joukkueessa. Hän oli joukkueen tärkeimpiä pelaajia Kakkosen kaudella 2022, mutta viime kauden pelaamista ja harjoittelua hänellä sotki osittain asevelvollisuuden suorittaminen. Nyt hän saa alleen täyden kauden heti ensi hetkistä alkaen ja olenkin varma, että hän tulee jälleen olemaan suuressa roolissa joukkueen keskikentällä.”

Valakari itse on niin ikään hyvillä mielin jatkosta.

"Hyvillä fiiliksillä jatkan Käpassa tulevanakin kautena. Odotan innolla uuden kauden alkua ja mitä kaikkea pystytään saavuttamaan uuden porukan kanssa. Seuraavana kautena tavoitteenani on ilman muuta pelata niin paljon kuin mahdollista, auttaa joukkuetta menestymään ja kehittyä pelajaana paremmaksi. Nähdään matseissa!"

Huomenna julkaistaan myös toinen jatkosopimus ja perjantaina edustuksen valmentajatilanne selviää. Stay tuned !