Käpylän pallo | Edustus

Thomas Lahdensuo siirtyy Veikkausliigan FC Interiin

28.11.2023
M Ykkönen

Käpylän Pallon edustusjoukkueen kantaviin voimiin viime kaudella kuulunut Thomas Lahdensuo siirtyy ensi kaudeksi Veikkausliigan FC Interiin. Thomas on alunperin porvoolaisen FC Futuran kasvatti, joka siirtyi KäPaan 4-vuotta sitten.

Viime kaudeksi edustuksen mukaan noussut tuulennopea laituri löi itsensä todellisesti läpi miesten peleihin. Debyyttikauden 21 otteluun tehoja syntyi neljän maalin ja yhdeksän maalisyötön verran. Tehojen lisäksi Lahdensuo oli aina uhka vastustajan boksissa. Nopeat haastot olivat usein myrkkyä vastustajan puolustajille ja iso osa KäPan kauden pilkuista oli nimenomaan Thomaksen hankkimia. Ykkösen debyytin lisäksi 18-vuotias laituri sai KäPassa kokea myös ensimmäiset pelit Suomen Cupia.

Aikaisemmin tänä syksynä KäPasta siirtyi myös Joonas Kekarainen, niin ikään FC Interiin. Kaksi mielenkiintoista seurattavaa pelaajaa siis tulevalle kaudelle Suomen korkeimmalta sarjatasolta.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on tyytyväinen, kun seuran hyvä kasvattaja työ kiinnostaa laajalti ylemmillä tasoilla.

"KäPa on kasvattajaseura ja olemme aina todella ylpeitä, kun omat kasvattimme pystyvät ottaamaan askeleen eteenpäin urallaan. Thomas on nyt jo viides pelaaja, joka siirtyy KäPasta urallaan eteenpäin Veikkausliiga seuraan viimeisen neljän kuukauden aikana. Hänellä on kansainvälisen huipputason fyysiset ominaisuudet ja uskon, että hänellä on hyvät mahdollisuudet tehdä läpimurto Veikkausliigassa jo tulevalla kaudella. Nuorten pelaajien siirtyessä meiltä eteenpäin, tuomme heidän tilalleen uusia nousevia lupauksia, joista kehittyy edustusjoukkueen tulevia vastuunkantajia."

Thomas itse haluaa myös kiittää kasvattiseuraansa.

"Haluan kiittää koko KäPa-organisaatiota näistä mahtavista ja opettavaisista vuosista. KäPa ja kaikki sen ihmiset ovat auttaneet minua kasvamaan niin pelaajana kuin joukkueen osana. Sen yhteenkuuluvuuden tunteen muistan aina. Kiitos kaikesta ja toivon KäPalle kaikkea hyvää tulevaan!"

Kiitos Thomas ja nähdään taas!