Käpylän pallo | Edustus

Takanori Yokochi siirtyy Käpylän Palloon!

05.04.2023
Käpa

Japanilainen Takanori Yokochi siirtyy edustamaan KäPan edustustusta. Hyökkääjänä rutinoitunut Yokochi siirtyy KäPan riveihin täksi kaudeksi Kokkolan Pallo-Veikoista, jossa 28-vuotias nopealiikkeinen hyökkääjä vietti edelliset kaksi kautta. Takanorilta löytyy kokemusta Japanin jalkapalloliigasta 17 ottelun verran sekä Ykkösestä Musan Salaman paidassa 13 ottelun verran. 173 senttinen hyökkääjä on taiteillut Ykkösessä 13 otteluun, seitsemän maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä, joten on kyse todellisesta maalipelotteesta.

Takanori Yokochi on tyytyväinen saadessaan liittyä Käpylän Palloon:

"Olen tyytyväinen liittyessäni tähän ryhmään. Vasta viikon joukkueen mukana olleena joukkueen atmosfääri on ollut loistava ja ihmiset ovat täällä minulle mukavia. Joukkueen pelityyli vastaa kaikkea sitä, mitä toivoinkin ja se oli osasyynä KäPaan liittyessä. Yritän lähtökohtaisesti tehdä mahdollisimman paljon maaleja joukkueelle, joten en malta odottaa, että pääsen näyttämään sen teille. Odotan myös innolla pelaamista, koska joukkue on laadullisesti vahva. Helsinki on osoittautunut yllättävän isoksi, mitä alkuun kuvittelin, mutta täällä on paljon vaikuttavia ja kauniita paikkoja. Vielä pitää kuitenkin tottua suomalaiseen säähän täällä Helsingissä, mutta uskon että tulen viihtymään täällä."

Myös päävalmentaja Jordi Alujalla oli vain hyviä mietteitä liittyen Takan siirtoon.

"Taka on pelaaja, joka on todistanut tasonsa jo Ykkösessä. Toivon, että hän pystyy tuomaan tätä kokemusta ja laatua meidän joukkueeseen sarjan alkaessa. Hän on nopea, pystyy hyökkäämään tyhjiin tiloihin sekä auttaamaan lyhytsyöttöpelissä. Hän on erittäin monipuolinen, joten hän pystyy pelaamaan kaikkia eri hyökkäyksen rooleja. Taka on osoittautunut myös hyväksi joukkuepelaajaksi ja hän on tullut jengiin sisään hyvin. Toivon hänelle henkilökohtaisia onnistumisia samalla auttaen KäPaa saavuttamaan tavoitteet."

Tervetuloa KäPaan Takanori Yokochi!