Käpylän pallo | Edustus

Roope Huhtala vahvistamaan KäPan puolustusta!

03.02.2023
Käpa

Käpylän pallo on kiinnittänyt vuonna 2000-syntyneen keskuspuolustajan Roope Huhtalan. 183 senttisen Huhtalan edelliset kaudet ovat menneet HJS:sän ja Lappeenrantalaisen PEPO:n riveissä. Huhtala on saavuttanut Suomen Cupin voiton 2019 Ilveksen paidassa. Pelaajakokemusta hänelle on kertynyt Ykkösessä 31 ottelua ja Kakkosessa 57 ottelun verran. Myös Veikkausliigassa ja Suomen Cupissa Huhtala on pelannut muutaman ottelun verran. Suomea hän on päässyt edustamaan U18 maajoukkueessa. Roopen kaksoisveli Jesse Huhtala liittyi aikaisemmin tämän vuoden aikana SalPan riveihin, joten veljesten välistä kamppailua päästään näkemään tulevalla kaudella joutsenlaumaa vastaan.

Päävalmentaja Jordi Aluja on mielissään Roope Huhtalan siirrosta!

"Olen erittäin tyytyväinen Roopen siirosta KäPaan. Tarvitsimme Roopen tyylistä pelaajaa ja koen, että hän on juuri oikea täyttämään keskuspuolustajan tonttia. Roope Huhtala on nuori ja kunnianhimoinen ja sitä kautta luo hyvää tiimihenkeä. Toivon hänelle ehjää ja hyvää kautta KäPassa! Uskon Roopen saavan täytettyä myös joukkueen tavoitteet tulevalle kaudelle."

Roope Huhtala on innoissaan päästessään pelaamaan Ykköstä.

“Tuntuu todella hyvältä siirtyä KäPaan. Tämä on upea projekti, jossa pääsen näyttämään omaa osaamista ja auttamaan joukkuetta. Olen juniorivuosina pelannut paljon KäPaa vastaan ja Käpylän Pallossa tehdään sekä edustuksessa, että junioreissa hyvää työtä. Tarkoitus on pärjätä joukkueena Ykkösessä ensi kaudella ja toivottavasti menestytään sitä kautta. Tarkoitus on myös kehittyä jalkapalloilijana ja se helpotti valintaani tulla KäPaan.”

Käpylän Pallo toivottaa Roope Huhtalan tervetulleeksi joukkueeseen!