Käpylän pallo | Edustus

Pekka Hietalahti jatkaa KäPan riveissä kaudella 2024

23.11.2023
Ykkösliiga

Viikon toista sopimusuutista pukkaa ja tämäkin kiinnitys takalinjoille. 18-vuotias Pekka Hietalahti jatkaa KäPan riveissä kaudella 2024.

Hietalahdella on pitkä KäPa-tausta. Käpyläläisseuraan SAPA:sta 11-vuotiaana liittynyt toppari on käynyt läpi junnupolun aina 05 Cityn ja 05 Unitedin läpi aina edustusjoukkueeseen asti.

Vuonna 2005 syntynyt puolustajalupaus nousi miesten peleihin mukaan viime kaudella nousten edustukseen KäPan B-junioreista. Debyytit miesten peleissä syntyikin niin Kakkosessa, Ykkösessä, kuin Suomen Cupissakin. Viimeisellä kaudellaan 2022 BSM-joukkueessa oli Hietalahti joukkueen kantavia voimia, kun KäPan junnut saavuttivat SM-pronssia. 

Myös maajoukkuedebyytti tapahtui kesällä Baltic Cupissa. Voitokkaasti päättyneessä turnauksessa Hietalahti kellotti minuutteja Liettuaa vastaan pelatussa ottelussa 74 minuuttia. 

Hietalahti itse on mielissään jatkosta.

"Hyvä ja tyytyväinen fiilis jatkaa omassa kasvattajaseurassa. Tavoitteena on vallata paikka avauskokoonpanosta ja saada vastuuta."

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen uskoo Hietalahden mahdollisuuksiin tulevalla kaudella.

”Pekka aloittaa seurassa nyt jo kahdeksannen kautensa. Hän debytoi kuluneella kaudella edustusjoukkueessa Ykkösessä ja peliaikaa kertyi myös farmiseura Futurassa. Hän on todella pallovarma toppari, joka osaa myös pelata tarvittaessa kovaa puolustussuuntaan. Uskon, että hänellä on hyvät mahdollisuudet tehdä tulevalla kaudella todellinen läpimurto miesten peleihin.”

Mahtavaa pitää sut täällä Peksi !