Käpylän pallo | Edustus

Pasi Forsman vahvistamaan KäPan keskikenttää!

10.02.2023
Käpa

Käpylän Pallo kiinnittää 25-vuotiaan puolustavan keskikenttäpelaajan Pasi Forsmanin. 179 senttinen Forsman pystyy pelaamaan useampaa roolia niin vasempana laitapuolustajana kuin topparina puolustavan keskikenttäroolin sijasta. Pasin edelliset kaudet ovat menneet IF Gnistanin, Helsingin IFK:n ja Ekenäs IF:n riveissä. Häneltä löytyy kokemusta Ykkösestä 69 ottelun verran sekä Kakkosessa 19 ottelun verran. Forsmanilla on kokemusta KäPasta, koska hän on pelannut juniorivuosina täällä, viimeksi 10 vuotta sitten B-junioreissa.

Pasi Forsman on erittäin tyytyväinen liittyessään KäPaan!

“Siirryn erittäin hyvillä fiiliksillä KäPaan. Melkein 10 vuotta sitten sain viimeksi pukea KäPan pelipaidan, kun pelasin KäPan B-junioreissa, joten paluu tuntuu hyvältä pitkän tauon jälkeen. Odotukset ensi kautta ajatellen ovat korkealla. Meillä on nuori, taitava ja nälkäinen joukkue. Tekeminen treeneissä on ollut laadukasta ja vauhdikasta, joten tulemme varmasti yllättämään monet. Ensi kauden tavoitteet henkilökohtaisella tasolla on pelata mahdollisimman paljon, pysyä terveenä ja auttaa joukkuetta menestymään.”

Käpylän Pallon päävalmentaja Jordi Aluja toivottaa Pasi Forsmanin tervetulleeksi.

“Pasi on loistava pelaaja meille! Hän on jo ensimmäisellä viikolla pystynyt näyttämään johtajuutta joukkueen harjoituksissa ja huomaamme kuinka kokenut hän on. Toivon, että hän pystyy auttamaan joukkuetta keskikenttä osastolla. Käpylän Pallo on hänelle tuttu jo juniorivuosilta, joten hän ymmärtää KäPan merkityksen ja osaa edustaa Käpylän Palloa.

Tervetuloa KäPaan Pasi !