Käpylän pallo | Edustus

Omar Adawi jatkaa KäPassa

04.01.2023
Käpa

21-vuotias keskikenttäpelaaja Omar Adawi on solminut joukkueen kanssa jatkosopimuksen. Ensimmäisen kerran Omar edusti seuraa vuosina 2016-2019 pelaten myös 26 ottelua edustusjoukkueessa. Tämän jälkeen seuraavat kaksi kautta hänellä kuluivat SJK:n organisaatiossa, jossa tilille kertyi 21 ottelua Ykkösessä ja 15 ottelua Kakkosessa. Viime kaudella hän liittyi joukkueen mukaan syyskuun alussa toivuttuaan loukkaantumisesta.

Urheilutoimejohtaja Marko Honkanen on tyytyväinen oman kasvatin jatkosta joukkueessa.

"Omar palasi loukkaantumisen jäljeltä joukkueeseen viime syksyksi. Keskusteluyhteyttä pidimme yllä jo viime talvena hänen kanssaan mahdolliseen paluuseen liittyen ja onneksi saimme hänet mukaan joukkueeseen syksyn tärkeisiin matseihin. Hänellä on jo kokemusta Ykkösen peleistä entuudestaan ja hän tuo tärkeää kokemusta nuoreen joukkueeseen."

Omar on innoissaan aloittamassa täyttä kautta joukkueen mukana.

"KäPa on ollut isossa roolissa kehityksessäni pelaajana ja täällä on mahtava ympäristö. Tulin loppukaudesta takaisin KäPaaan ja sain olla mukana huikeassa nousussa Ykköseen. Odotan innoissani tulevaa Ykkösen kautta. Harjoitukset ovat lähteneet hyvin käyntiin ja joukkueessa näkyy hyvä into tulevaan kauteen. Tavoitteeni ensi kaudelle on menestyä joukkueena ja auttaa johtamaan meidän nuorta jengiä."