Käpylän pallo | Edustus

Mehmet Özel seuraava edustuksen sopimuspelaaja

29.11.2023
M Ykkönen

Kahden ensimmäisen puolustajasopparin jälkeen on hyvä kiinnittää pelaajia myös ylemmille oksille. Tämän viikon ensimmäisenä sopimuspelaajana BSM-joukkueesta nouseva Mehmet Özel!

Jo viime kaudella tulevaksi vuodeksi kiinnitetty "Mehu" aloittaa kolmannen kautensa KäPassa. HJK:sta KäPaan tullut PPV-kasvatti on nauttinut suurta roolia B-junioreissa viimeisen kahden kauden ajan. Pelejä kertyi viime kaudella 16 kappaletta, joissa maalinteossa Özel onnistui kuusi kertaa. Mehu oli tärkeitä palasia joukkueelleen ja kantoi kapteeninnauhaakin osassa otteluissa.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen näkee Özelissä paljon hyvää.

”Mehu” on todella taitava ja pallovarma pelaaja. Hän on pelannut seuran BSM-joukkueessa merkittävässä roolissa viimeiset kaksi kautta ja täten teimme hänen kanssaan sopimuksen seuravaksi kaudeksi edustusjoukkueeseen jo viime kesänä. Hänen pelipaikkansa löytyy keskikentän hyökkäävistä rooleista ja vaikka hyppy B-junioreista miesten peleihin on toki suuri, näen että hänellä on hyvät mahdollisuudet taistella peliajasta joukkueessa jo heti ensimmäisellä kaudellaan.”

Özel itse on erittäin iloinen sopimuksesta. 

"Olen todella iloinen noustessani edustukseen. Olen odottanut tätä hetkeä kauan ja olen innoissani, kun pääsen nyt edustuksen mukaan. Tavoitteeni tällä kaudella on pysyä kunnossa ja näyttää mitä kaikkea pystyn tekemään joukkueen hyväksi. Toivon, että pääsen tekemään paljon töitä ja sitä myötä myös pelaamaan edustuksen kanssa paljon pelejä."

Onnea sopimuksen johdosta Mehu !