Käpylän pallo | Edustus

Maxim Både KäPaan uutena sopimuspelaajana

12.12.2023
Ykkösliiga

Joulukuu lähentelee jo puoliväliään, kun on jälleen aika jakaa pelaajasopimuksia lahjaksi. Tällä kertaa vuorossa Maxim Både, joka siirtyy KäPaan uutena pelaajana edustettuaan viime kaudella vielä FC Honkaa. Vuonna 2006 syntynyt nuori keskikenttälupaus täyttää tänään myös vuosia joten onnittelut sopimuksen lisäksi 17-vuotissyntymäpäivien vuoksi!

HJK:sta aikoinaan Espooseen siirtynyt keskikenttälupaus teki viime kaudella debyyttinsä miesten peleissä Honka Akatemian paidasssa, niin Suomen Cupissa, kuin Miesten Kakkosessakin. Lisäksi hän pelasi P17 SM-sarjaa karsinnat mukaan lukien 28 ottelun verran maalaten niissä 14 kertaa saalistaen lisäksi 19 maalisyöttöä. Poikkeuksellisia tilastoja siis. Kausi huipentui Båden ja Hongan osalta BSM-kultajuhliin. Både on ollut mukana kaudella 2022 U16-maajoukkueen leirityksellä.

”Olen todella iloinen Maximin liittymisestä joukkueeseen. Hän osoitti viime kaudella kuuluvansa ikäluokkansa ja BSM-sarjan parhaimpiin pelaajiin ja teki kauden aikana todella kovat tehot laitahyökkääjän paikalta ja debytoi jo aikuisten peleissä Miesten Kakkosessa. Hän hakeutuu hyökkäyspäässä rohkeasti maalipaikoille ja pystyy rakentelemaan niitä laadukkaasti myös muille. Nyt hänellä on edessään ensimmäinen täysi kausi aikuisten sarjoissa, mutta uskon että hän on jo valmis taistelemaan säännöllisestä peliajasta Ykkösessä.” Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen sanoo.

Maxim itse on intoa puhkuen tulevaa kohti.

”Lähden erittäin hyvällä fiiliksellä kohti ensimmäistä miesten kautta. Honka antoi minulle hyviä asioita jalkapallon suhteen junnutasolla, mutta nyt kun on aika siirtyä askel eteenpäin niin uskon että KäPa on oikea seura minun kehityksen kannalta. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on saada mahdollisimman paljon minuutteja ja tehdä paljon töitä joukkueen eteen.”

Tervetuloa Maxim ja oikein hyvää syntymäpäivää !