Käpylän pallo | Edustus

Maalivahti Aleksi Piispa nousee edustusjoukkueeseen

25.01.2023
Käpa

2005-syntynyt maalivahti Aleksi Piispa nousee mukaan KäPan edustusjoukkueeseen. Aleksi on pelannut seurassa 9-vuotiaasta alkaen. Viimeiset kaksi kautta hän on pelannut seuran B-junioreissa ja voittanut sekä SM-kultaa, että SM-pronssia. Maajoukkuedebyyttinsä hän teki viime syksynä U18-maajoukkueessa.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen joukkueen maalivahtitilanteeseen.

"Maalivahtitilanne näyttää tällä hetkellä todella hyvältä. Aleksin kiinnittämisen myötä meillä on nyt joukkueessa kolme maalivahtia. Aleksi on isokoinen ja ulottuva maalivahti, jonka kehityskäyrä näyttää oikein hyvältä."

"KäPa on mulle hyvin tärkeä seura, jossa oon pelannut suuren osan mun elämästäni. Täällä oon aina saanut mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja moni eri seurassa ollut valmentaja on mahdollistanut sen. Viime kausi sujui hyvin pienistä loukkaantumisista huolimatta. Pääsin pelaaman B-junioreissa miltein täydet minuutit ja kesällä pääsin mukaan myös edustusjoukkueen harjoituksiin ja peleihin. Ykköseen lähden odottavaisin fiiliksin, vaikka se onkin suuri harppaus B-junioreista. Ensi kaudeksi tavoitteeni on ottaa ensiaskeleet miesten peleihin ja kehittyä maalivahtina."