Käpylän pallo | Edustus

Leo Ussher jatkosopimukseen

05.01.2023
Käpa

Vuonna 2002-syntynyt 20-vuotias keskikenttäpelaaja Leo Ussher jatkaa joukkueessa tulevalla kaudella Ykkösessä. Leo liittyi joukkueeseen viime toukokuussa kauden alun kynnyksellä asepalveluksen suorittamisen jälkeen. Aiemmilta vuosilta häneltä oli kokemusta Kakkosen peleistä Klubi 04:n ja PKKU:n paidasta. Viime kaudella otteluita Kakkosen A-lohkossa kertyi 13 kappaletta, joista seitsemässä pelissä hän oli avauskokoonpanossa.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on tyytyväinen Ussherin jatkosopimuksesta.

"Leo on monikäyttöisenä pelaajana tärkeä palanen joukkuettamme. Hän pystyy pelaamaan keskikentällä sekä hyökäävämmässä, että puolustavammassa roolissa ja tämän lisäksi tarvittaessa myös topparina. Hän tulee varmuudella taistelemaan isosta roolista joukkueessa tulevalla kaudella."

Leo odottaa jo innoissaan uuden kauden alkua.

"KäPa on antanut uuden minulle uuden mahdollisuuden futiksen suhteen ja se merkitsee paljon. Henkilökohtaisesti viime kausi sujui vaihtelevasti ja oli vähän rikkonaine, mutta koen että kehityin silti pelaajana. Hyvillä fiiliksillä lähden uuteen kauteen ja minulla on kova halu näyttää, että taidot riittää Ykköseen ja korkeamallekkin. Treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki ja vauhti ollut treeneissä kova. Tavoitteenani on pysyä terveenä ja pelata ehjä kausi ja sitä kautta tehdä läpimurtoa."