Käpylän pallo | Edustus

Kristian Yli-Hietanen loppukauden sopimuksella KäPaan.

14.07.2023
Käpa

KäPasta FC Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt Kristian Yli-Hietanen palaa helsinkiläisjoukkueen riveihin. 

27-vuotias hyökkääjä siirtyi Valkeakoskelle huikean viime kauden jälkeen. 16 tehtyä maalia Kakkosessa ja iso rooli KäPan historiallisessa Ykkösen nousussa. Vastuuta ei tälle kaudelle valitettavasti Yli-Hietaselle Veikkausliigassa irronnut, joten peliminuutit tutussa ympäristössä tuttujen valmentajien alla varmasti maistuvat.

Yli-Hietanen on mielissään paluusta takaisiin ja kertoo mitä pystyy KäPaan tuomaan.

“Oon tosi innoissani tulossa takaisin. Tuttu ympäristö mihin helppo tulla takaisin. Pystyn tuomaan joukkueseen kovaa työntekoa ja maalintekovoimaa”

Ykkösessä Yli-Hietanen ei olekaan vielä pelannut. Kanadan kansalaisuuden omaava hyökkääjä pelasi pitkälle aikuisikään asti jalkapalloa Kanadassa, kunnes kausi 2020 oli paluu Suomeen ja TPV:n riveihin. Yli-Hietaselta löytyy Kakkosesta otteluita 32 kappaletta ja Veikkausliigasta 28 matsin verran. Veikkausliigakokemusta Yli-Hietasella on Hakan lisäksi FC Lahdesta.

 

“Moro kaikille. Innoissaan tuun Bragulle pelaamaan. On tullut seurattua kautta tähän asti ja siellä on ollut hieno meininki, joten jatketaan sitä myös loppukauden niin voittojakin alkaa tulemaan. Tärkein tavoite on varmistaa KäPan pysyminen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Tervetuloa takaisin Kristian!