Käpylän pallo | Edustus

Kim Lahikainen sopimukseen edustuksen kanssa

01.12.2023
Ykkösliiga

Viikon toisena sopimusuutisena julkaistaan Kim Lahikaisen sopimus KäPan edustusjoukkueen kanssa. Lahikainen on jälleen yksi BSM-joukkueen kautta edustukseen noussut nuorukainen, joka on peliesityksillään pystynyt vakuuttamaan valmennuksen ja urheilutoimenjohdon. 

Lahikainen tuli seuraan kaksi vuotta sitten HJK:sta, jossa hän pelasi muutaman kauden ajan FC Kontusta sinne siirryttyään. Viimeisimmällä kaudella KäPan BSM-joukkueessa Lahikainen avasi kaikki 24 ottelua joihin hän osallistui. Näissä otteluissa syntyi kolme maalia. Lahikainen pääsi myös maistamaan miesten pelejä viime kaudella oltuaan penkillä KäPan penkillä alaloppusarjan ensimmäisessä ottelussa Järvenpäässä.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen kehuu Lahikaista.

”Kim ansaitsi sopimuksen edustusjoukkueeseen pelattuaan todella hyvän kauden seuran BSM-joukkueessa. Hänen pelipaikkansa löytyy kentän molemmilta laidoilta ja hän pystyy pelaamaan, niin puolustavammassa, kuin hyökkäävämmässäkin roolissa. Hyppy B-junioreista miesten peleihin on toki suuri, mutta uskon, että hän on valmis taistelemaan peliajasta joukkueessa jo heti ensimmäisellä kaudellaan.”

Lahikainen itse on iloinen sopimuksesta.

"Erittäin hyvillä fiiliksillä edustuksen mukaan. Ihan mahtavaa päästä treenaamaan ja pelaamaan miesten Ykkösessä. Tavoitteena ensi kaudelle on pysyä ehjänä ja saada mahdollisimman paljon minuutteja kasaan."

Onnea sopimuksen johdosta Kim !