Käpylän pallo | Edustus

Kevin Larsson palaa KäPaan

03.06.2023
M Ykkönen

 KäPan oma kasvatti Kevin Larsson palaa Käpylään. 21-vuotias keskikenttäpelaaja vietti viime kauden KäPassa pelaten neljä ottelua Kakkosessa. Loppukaudeksi Kevin lähti rapakon taakse Jenkkien yliopistosarjaan. James Madison Dukesin riveissä nuorelle hyökkääjälle kertyi 19 ottelua, joissa syntyi yksi maali ja neljä maaliin johtanutta syöttöä. Kevinin soppari kestää Heinäkuun loppuun asti.

Jalkapallokulttuureilla on eroa USA:n ja Suomen välillä.

"Onhan se erilaista, sarjat, vaihtosäännöt on erilaisia ja kello tikittää alaspäin 45min molemmilla puoliskoilla. Pelillisesti siellä korostuu fyysisyys ja juoksuvoima, sekä tempo on siellä ihan hyvä. Isoin shokki oli ehkä kuinka hyvät fasiliteetit on siellä ja kuinka paljon rahaa ne laittaa niihin. Fanikulttuuri siellä on kyllä vielä heikolla tasolla"

Kevinillä on nuoresta iästään huolimatta kokemusta todella paljon. KäPan edustusjoukkueessa Larsson debytoi jo 16-vuotiaana. Veikkausliigaa on kertynyt AC Oulun ja HIFK:n riveissä 30 ottelun verran ja taustaa löytyy myös poikamaajoukkueista U16-, U17-, U18-, ja U19-ikäluokista. Monilahjakkuudesta on myös kyse. Vuonna 2021 Kevin pelasi Veikkausliigan lisäksi Bandyliigaa saman kauden aikana.

Kevin palaa KäPaan ilomielin.

"Hyvältä tuntuu palata kotiin taas pariksi kuukaudeksi! Hienolta tuntuu pukea Käpan paita päälle jälleen kerran ja tällä kertaa vielä Ykkösessä."

KäPan päävalmentaja Jordi Aluja on mielissään Kevinin paluusta.

"Kevin oli meidän mukana viime vuonna lyhyen ajanjakson, jossa hän pystyi todistamaan olevansa pelaaja, joka pystyy antamaan meille erilaisia variaatioita puolustuspeliin, koska hän pystyy pelaamaan puolustustehtävissä. Pelaajilla, kuten hänellä kenellä on kokemusta Veikkausliigasta pystyy tuomaan meille extrakilpailua peliin ja joukkueeseen. Tämän myötä muiden pelaajien on taisteltava enemmän paikastaan kokoonpanossa. Olen erittäin iloinen, että hän tulee olemaan meidän kanssa tämän kesän. Tervetuloa ja toivon hänelle parasta!"

Kevin tulee kuvasta poiketen pelaamaan numerolla 22. Tervetuloa takasin Kevin Larsson !