Käpylän pallo | Edustus

KäPa sopimukseen Samuel Tammivuoren kanssa

10.02.2023
Käpa

Käpylän Pallo on allekirjoittanut sopimuksen 22-vuotiaan laitahyökkääjän Samuel Tammivuoren kanssa. Tammivuorelta löytyy kokemusta Ykkösestä entuudestaan 13 pelin verran vuodelta 2018, Klubi 04:sen riveistä. Kakkosta Tammivuori on pelannut yli viidenkymmenen ottelun edestä Klubi 04:sessa, Nurmijärven Jalkapalloseurassa sekä viime kaudella FC Hongan kakkosjoukkueessa. Tammivuori nousi aikoinaan B-juniorina suoraan Ykkösessä pelanneeseen rosteriin. 

 Tammivuori on innoissaan uudesta joukkueestaan. 

”Ihan mahtavat fiilikset kun pääsee pelaamaan KäPaan ja vieläYkköstä näin muutaman vuoden tauon jälkeen. Oon aina pienestä pitäen pelannut KäPaa vastaan paljon tiukkoja otteluita ja tiedän seuran toiminnan olevan erittäin laadukasta ja pelaajaa kehittävää. Mut on otettu jengiin lämpimästi vastaan ja vaikka oon ollut nyt vasta viikon mukana, niin on jo nyt kotoisa olo. Viime kausi Hongassa oli hyvä ja sain paljon tehoja aikaiseksi. Uskon myös että tällä kaudella pystyn jatkamaan hyvää virettä ja sitä kautta auttamaan jengiä pääsemään tavoitteisiin.”

Myös päävalmentaja Jordi Aluja on tyytyväinen Tammivuoren liityttyä mukaan.

“Samuel tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyslinjaan, molemmille laidoille tai kärkeen. Hän haastaa hyvin 1v1 tilanteissa ja pystyy tukemaan joukkuetta antamalla erilaisia vaihtoehtoja. Samuel sopii hyvin joukkueeseen ja ymmärtään joukkueen pelikirjan.”

Tervetuloa KäPaan Samuel !