Käpylän pallo | Edustus

Juri Kinnunen palaa kotiin!

20.02.2023
Käpa

Todellinen suomalaisen jalkapallon ikoni Juri Kinnunen palaa kotiin! 169-senttinen laitapuolustaja Kinnunen on tehnyt sopimuksen Käpylän Pallon kanssa. 32-vuotias Kinnunen on erittäin tunnettu Turussa, sillä hän on pelannut TPS:ssä kahdeksan vuotta. Sen lisäksi häntä on nähty Kokkolaisessa KPV.n riveissä, FC Viikingeissä sekä PK-35:ssa. Juri tiedetään KäPassa entuudestaan, koska hän on Käpylän Pallon kasvatti ja pelannut KäPassa aina C-junnuihin asti. Juri on edesmenneen KäPa-legendan Rauno "Zorro" Kinnusen poika. Rauno Kinnunen oli vuosikaudet mukana KäPan toiminnassa.

"Tuntuu mahtavalta tulla takaisin Käpylän Palloon", toteaa Juri Kinnunen!

"Odotan kyllä jo todella paljon, että pääsen liittymään joukkueeseen ja vetämään mustan paidan päälle. Siitä on vajaa 20 vuotta, kun olen viimeksi pelannut KäPa-paita päällä. Olen todella kiitollinen siitä, että tämä onnistui. Olen tosiaan tottunut siihen, että on vähän vanhempi joukkue, mutta odotan kovasti sitä, että pääsen nuorten tulevaisuuden tähtien kanssa treenaamaan ja pelaamaan. Uskon, että kovan treenin ja yhteispelin kautta voidaan voittaa jokainen joukkue tässä sarjassa."

Juri on yksi kaikkien aikojen eniten Ykkösessä pelannut pelaaja ja on kerryttänyt tililleen 247 ottelun verran. Odotettavissa on, että hän ohittaa pelattujen otteluiden määrässä Ykkösessä Otto-Pekka Jurvaisen sekä Jukka Hirvosen tällä kaudella! Kinnuselta löytyy myös 62 ottelua Veikkausliigasta. 

Kinnunen ei mieti liikoja rajapyykkien ylittyessä ja on ylpeä isänsä panoksesta KäPaan!

"En minä sitä hirveästi ole miettinyt, että minun pitäisi olla ykkönen pelattujen otteluiden määrässä Ykkösessä. Haluan vain pelata ja tuollainen asia kulkee siinä käsikädessä. Vuosien saatossa olen aina halunnut vielä edustaa Käpylän Palloa. Se mitä isäni teki KäPan eteen jää aina historiaa ja tulen aina olemaan ylpeä isäni työpanoksesta Käpylän Pallossa. Yksi unelmistani jo toteutuu sillä saralla, että saan pelata KäPassa, jonka historia koskettaa perhettäni. Joten kaikki käpyläläiset tulkaa katsomaan sekä kannustamaan tulevan kauden matseja!"

KäPan päävalmentaja Jordi Aluja on otettu, että saa Käpylän Palloon näin hienon vahvistuksen!

"Juri on yksi kovimmista pelaajista Ykkösessä! Toivon, että hän pystyy tuomaan pitkällä kokemuksellaan paljon lisää joukkueeseen. Tiedän mitä KäPa merkitsee Jurille, joten hänen mentaliteetti tehdä Käpylän Pallosta parempi joukkue on meille todella tärkeää. Olen otettu, että Juri Kinnunen on osa joukkuetta, joten toivotan hänet tervetulleeksi KäPaan!"

 

Tervetuloa kotiin Juri!