Käpylän pallo | Edustus

Joukkueen viestintään lisävahvistuksia

18.01.2023
Käpa

Käpylän Pallo panostaa edustusjoukkueensa viestintään vahvasti lisää kaudella 2023 Ykköseen nousun myötä. Pelaaminen kansallisella sarjatasolla antaa joukkueelle ja sen toiminnalle paljon lisää medianäkyvyyttä ja tämä tuo mukanaan samalla myös vastuuta viestiä joukkueen toiminnasta ja kuulumisista laadullisesti ja määrällisesti enemmän kannattajille ja sidosryhmillemme.

Joukkueen viestintätiimiin onkin nyt palkattu tekijöiksi Sonny Mäkinen ja Veikko Peräkorpi. Molemmat ovat valmistuneet Laajasalon opistosta joulukuussa 2022 urheilutoimittajiksi.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen uusista vahvistuksista taustoille.

"Sonnyn ja Veikon mukaan liittymisen myötä pystymme rakentamaan ja kertomaan tarinaa KäPan edustusjoukkueesta täysin uudella tavalla ja volyymilla. Sonny ja Veikko ovat nuoria kundeja, joilla on paljon ideoita ja osaamista joukkueen viestintään ja sosiaaliseen mediaan. Heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen olimme samalla aaltopituudella tulevista toimenpiteistä. Tulemme panostamaan voimaakkasti siihen, että joukkeen pelaajat, joista moni on vielä suurelle yleisölle tuntemattomimpia suuruuksia, tulevat tutummaksi sarjan seuraajille ja joukkueen kannattaijille. On myös todella tärkeää, että KäPan juniorit tuntevat vielä paremmin oman seuransa edustusjoukkueen pelaajat ja pystyvät samaistumaan heihin. Suurin osa heistä on kasvanut ja kehittynyt nykyiselle tasolleen pelaajina samoilta kentiltä, kuin tulevatkin edustusjoukkueen KäPa-kasvatit."

Jatkossa joukkuetta seuraavat pääsevät siis nauttimaan edustusjoukkueen sosiaalisen median kanavien ja nettisivujen kautta lisää laadukkaasta sisällöstä, niin maalikoosteiden, otteluennakoiden, pelaajaesittelyjen kuin muunkin laadukkaan sisälllön kautta.

Tervetuloa mukaan Sonny ja Veikko!