Käpylän pallo | Edustus

Joonas Salmi jatkaa joukkueessa

03.01.2023
Käpa

Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva 25-vuotias Joonas Salmi jatkaa joukkueessa kaudella 2023. Kakkosen otteluita hänellä on kasassa yhteensä 69 kappaletta ja Ykkösessä matseja on kertynyt 16 kappaletta. Salmi on edustanut seuraa ensimmäisen kerran jo B-junioreissa ja nyt hän on pelannut edustusjoukkueessa viimeiset kaksi kautta ja kuulunut samalla joukkueen kapteenistoon. Välissä hän ehti edustaa HIFK:ta ja Gnistania. Salmen pelipaikka löytyy oikean laitapuolustajan tontilta.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella iloinen joukkueen tärkeän palasen jatkosta.

"Joonas on ollut viimeisen kahden vuoden ajan tärkeä kokenut palanen tukemassa joukkueen nuoria pelaajia ja on todella hienoa, että hän jatkaa joukkueessa. Hänellä on myös tärkeää aiempaa kokemusta Ykkösessä pelaamisesta Gnistanin paidasta."

Salmi jatkaa KäPassa innoissaan.

"Käpa on seura jossa on hyvä olla. Nuorena pelaajana kuin vanhempanakin pelaajana. Viime kausi oli omalta osalta vähän vuoristorataa. Kävi hieman epäonnea loukkaantumisten suhteen eikä meinannut saada kunnon pelituntumaa missään vaiheessa. Loppukaudesta kuitenkin pääsin vähän parempaan pelikuntoon ja saavutettiin joukkueena se mikä oli tavoitteena. Tosi odottavilla fiiliksillä tulevaan kauteen. Saadaan hyviä matseja Gnistania ja Hifk vastaan joita odotan innolla. On myös mukava päästä seuraamaan kuinka paljon joukkue pystyy kehittymään viime kaudesta. Treenit on alkanut hyvällä meinigillä pakkasesta huolimatta. Tavoitteena auttaa joukkuetta pelikentällä ja myös sen ulkopuolella mahdollisimman paljon. Lähetään ennakkoluulottomasti pelaamaan omaa peliä ja voittamaan jokaista ottelua. Kaudella on siis tiedossa viihdyttävää fudista joten kannattaa tulla mestoille katsomaan!"