Käpylän pallo | Edustus

Filippo Begliardi vahvistamaan KäPa-hyökkäystä!

11.04.2023
M Ykkönen

Käpylän Pallo on päässyt sopimukseen Italialaisen Filippo Begliardi Ghidinin kanssa. Ravennan kaupungissa syntynyt Begliardi on kerennyt nuoresta 24-vuoden iästään huolimatta kiertämään maailmaa. Edelliset kaksi kautta Begliardi pelasi IFK Luulajan riveissä Ruotsin Division 2 - Norrlandissa. Ennen Ruotsin vuosiaan Begliardi vietti  aikaa Pohjois-Amerikan Yliopistosarjoissa Merrimackin ja Massachusettsin joukkueissa. Italialialainen on joukkueeseen tullessa heti joukkueen pisin pelaaja. 196 cm pitkä hyökkääjä siis varmasti tuo KäPalle erikoistilanteisiin ja keskityksiin lisää vaarallisuutta. 

Begliardi on innoissaan siirrosta KäPaan.

"KäPa on minulle uusi haaste, joten olen iloinen ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Omasta mielestäni joukkue näyttää myös hyvälle, jätkät ei malta odottaa, että pääsevät näyttämään kaiken mihin he pystyvät. Aion myös omalla kokemuksella ja esimerkillä näyttää mihin henkilökohtaisesti pystyn. Maalinälkää minulta ei puutu! Uskon, että joukkueena pystymme pärjäämään ja tekemään hyvän kauden."

Päävalmentaja Jordi Aluja kehuu Begliardia seuraavin sanoin:

"Filipolla on hyvä fyysiset ja pelilliset ominaisuudet, jotka mielestäni tulee sopimaan hyvin Ykköseen. Hän on hyvä pallonsuojauksessa, mutta yhtähyvin pystyy hyökkäämään tyhjiin tiloihin, sekä olemaan hyvin joukkueen tukena. Hän on hyvin pitkä, mikä tuo jatkuvaa uhkaa vastustajalle, kun meillä on pallo boxin reunoilla. Tämä uhka mieltä puuttui vielä pre-seasonin aikana. Uskon Filipon tuovan meille eri variaatioita taktiikoihin hyökkäyksissä, joita me pää'stiin näkemään näissä peleissä missä hän jo pelasi. Filippo pystyi tekemään tehoja viime kaudella Ruotsissa ja toivon, että hän pystyy tuomaan lisää maaleja ja syöttöjä meidän joukkueellemme. Toivon, että hän sopeutuu myös nopeasti Ykköseen ja haluan hänelle onnistumisia siellä."

Aluja painottaa myös joukkueen olevan nyt valmis.

"Filippon myötä ovet joukkueen sisälle ovat nyt kiinni ja nyt toivon, että pystymme suoriutumaan kauden alusta asti hyvin!"

Tervetuloa KäPaan Filippo / Welcome to KäPa Filippo !