Käpylän pallo | Edustus

Edgar Jimenez aloittaa joukkueen maalivahtivalmentajana

11.01.2023
Käpa

Käpylän Pallon edustusjoukkueen uudeksi maalivahtivalmentajaksi ja koko seuran maalivahtivalmennuksen päälliköksi on valittu espanjalainen Edgar Jimenez. Hän on suorittanut korkeimman mahdollisen maalivahtivalmennuksen tutkinnon UEFA A Goalkeeping lisenssin. Hän on 31-vuotias ja työskennellyt viimeisimmäksi Ecuadorin pääsarjassa Orense S.C. joukkueessa. Hän on työskennellyt myös useissa seuroissa Euroopassa ja Aasiassa.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen, kun maalivahtivalmentajan rekrytointi saatiin onnellisesti ennen joulua maaliin.

”Saamme Edgarista todella kovan luokan ammattilaisen mukaan seuran toimintaa, joka tuo meille lisää näkemystä ja kokemusta erilaisista futiskulttuureista. Seurasta on viime vuosina noussut esiin useita lupaavia nuoria maalivahteja ja Edgar tulee jatkamaan tätä tärkeää kehitystyötä eteenpäin.”

Edgarin aloittaa innoissaan uudessa tehtävässään seurassa.

”Olen Edgar Jimenez ja kotoisin Espanjasta. Viimeisen 10-vuoden aikana olen työskennellyt eri ammattilaisorganisaatioissa Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Viimeisimpänä olen työskennellyt Andorrassa ja Ecuadorissa. Tunnen jo jonkin verran suomalaista jalkapallokenttää ja minulla on useita tuttuja, jotka ovat pelanneet tai valmentaneet siellä. Tuntemukseni ensimmäisestä päivästä lähtien KäPaa kohtaan ovat olleet todella positiiviset ja tulen innoissani kehittämään seuran maalivahtitoimintaa, niin edustusjoukkueessa, kuin junioreissakin.”

Tervetuloa joukkueeseen ja Suomeen Edgar!