Käpylän pallo | Edustus

Daniel Heikkinen loppukauden lainasopimuksella KäPaan

11.08.2023
Ykkösliiga

Daniel Heikkinen siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Käpylän Palloon AC Oulusta. 2002 -syntynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja oli kaksoisveljensä Benjaminin kanssa kaudella 2020 pääarkkitehteinä KäPan edustusjoukkueen nousussa Kolmosesta - Kakkoseen. Heikkinen on ollut AC Oulun mukana tällä kaudella kahdeksassa Veikkausliigaottelussa.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on mielissään, kun oma kasvatti palaa takaisin kotiin.

"On hienoa saada oma kasvatti takaisin kotiin loppukaudeksi. Keskustelimme Danan kanssa siirrosta jo viime syksynä, mutta siinä vaiheessa hänelle avautui tilaisuus siirtyä Veikkausliigaan. Hän on hyvin samantyylinen pelaaja, kuin Ilvekseen juuri siirtynyt Marius Söderbäck, joten saamme hänestä Marrelle kovan tason korvaajan loppukaudeksi. Molempi jalkaisena hän tuo myös hyvän vaihtoehdon erikoistilanteisiin loistavan potkutekniikkansa avulla. Haluan myös kiittää AC Oulua lainasiirron onnistumisesta ja nopeasti maaliin saaduista neuvotteluista."

Daniel Heikkinen palaa loppukaudeksi KäPaan hyvillä mielin

"Hyvät fiilikset, kun pääsee takaisin Käpylään ja pukemaan KäPa paidan päälle! Oulusta käsin seurannut tällä kaudella KäPan toimintaa ja kokonaisia otteluita katsoin myös. Pääpiirteittäin tuon paljon lisää hyökkäysvoimaa ja pelin rytmittämistä. Haluan myös tuoda korteni kekoon maalien tekemisessä eli haluan luoda maaleja vastustajan verkkoon. Me tarvitaan loppukaudeksi paljon kannustusta! Toivon, että kaikki fanit tulee katsomaan ja tsemppaamaan Käpylän Palloa loppukauden peleihin."

Tervetuloa takaisin Dana!