Käpylän pallo | Edustus

Casper Lönnqvist jatkosopimukseen

02.01.2023
Käpa

Kaudeksi 2021 joukkueeseen tullut Casper Lönnqvist jatkaa myös kaudella 2023. Cassu oli viime kaudella todella tärkeä palanen joukkueen nousussa Ykköseen ja pelasi KäPan keskikentällä yhteensä 22 ottelussa. Kauden ainut maali tuli myös tärkeään paikkaan runkosarjan viimeisessä ottelussa Joensuussa, kun hänen tarkka laukaus boksin ulkopuolelta tasoitti ottelun päätöslukemiksi 1-1.

Urheilutoimejohtaja Marko Honkanen on mielissään keskikentän moottorin jatkosopimuksesta.

"Cassu on ollut viimeisen kahden kauden ajan tärkeä palanen joukkuettamme ja olen todella iloinen, että hänen otteistaan päästään nauttimaan kentällä myös ensi kaudella. Hän omaa todella monipuolisen syöttövalikoiman ja pystyy pelaamaan keskikentän keskustassa, niin hyökkäävämmässä kuin puolustavassakin roolissa."

Cassu odottaa jo innoissaan tulevaa Ykkösen kautta.

"Viimeisen kahden kauden aikana KäPasta on tullut minulle tärkeä seura. Valmentajat ja toiminta seurassa on tosi hyvää. Viime kausi sujui itseltä myös tosi hyvin. Sain paljon vastuuta ja onnistumisia ja menin pelaajana paljon eteenpäin. Odotan innolla ensi kautta Ykkösessä. Taso on varmasti paljon kovempi kun viime kaudella Kakkosessa mutta se on meille hyvä haaste. Harjoitukset ovat alkaneet hyvin. Treeneissä on hyvä tempo ja paljon uusia pelaajia. Tavoitteenani ensi kaudelle on pelata paljon ja auttaa joukkuetta saamaan hyviä tuloksia."