Käpylän pallo | Edustus

Calvin N'Sombo sopimukseen!

17.01.2023
Käpa

Joukkueen ensimmäinen uusi pelaajakiinnitys seuran ulkopuolelta on 25-vuotias Calvin N'Sombo. Viimeiset kolme kautta hän on pelannut Lappeenrantalaisen PEPO:n riveissä Kakkosessa ja Ykkösessä. Viime kaudella pelejä Ykkösessä kertyi 21 kappaletta ja hän toimi joukkueensa kapteenina. Pelaajakokemusta häneltä löytyy Kakkosesta 74 ottelua, Ykkösestä 26 ottelua ja myös Veikkausliigasta kahden ottelun verran. Hän on edustanut Suomea poikamaaotteluissa ja sekä Pohjois-Makedoniaa U21-tasolla.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on tyytyväinen uuteen vahvistukseen.

"Hienoa saada Calvin mukaan joukkueeseen. Sopimusneuvottelut hänen kanssaan sujuivat todella nopeasti ja tämä myös osoittaa, että joukkueeseen on hyvää imua ulkopuolelta."

Päävalmentaja Jordi Aluja ottaa uuden tulokkaan mielissään mukaan joukkueeseen.

"Calvin tuo joukkueeseemme lisää pallollista osaamista, sekä johtajuutta niin kentälle, kuin pukuhuoneeseenkin. Calvin on jo nyt päässyt hyvin mukaan joukkeeseen. Olen todella iloinen, että Calvinin tasoinen pelaaja on mukana joukkueessamme. Tervetuloa mukaan!"

Calvin liittyy innoissaan mukaan joukkueeseen.

"Hyvillä fiiliksillä siirryn Käpaan. KäPa on iso organisaatio, jossa on pitkäjänteisesti tehty hyvää työtä. Kiva päästä laadukkaaseen ympäristöön kehittymään, niin ihmisenä kuin jalkapalloilijana. Harjoitukset ovat alkaneet vauhdilla ja innokkuus on näkynyt niin valmentajien, kuin pelaajien keskuudessa. Taustat ja pelaajat ovat olleet alusta lähtien vastaanottavia, mikä on ollut arvostettavaa. Tavoitteena on ensi kaudella ensisijaisesti menestyä joukkueen kanssa. Yritän omalla kokemuksella auttaa joukkuetta niin, että olemme kauden peleissä valmiina taistelemaan pisteistä. Henkilökohtaisena tavoitteena on pysyä terveenä läpi kauden ja nauttia pelaamisesta mahdollisimman paljon. Mahtavaa olla Käpassa. Tulkaa seuraamaan ennakkoluulotonta ja viihdyttävää fudista. Nähdään viimeistään Bragulla!"

Tervetuloa KäPaan Calvin!