Käpylän pallo | Edustus

Arttu Kilpelä edustusjoukkueen maalivahtivalmentajaksi !

28.04.2023
M Ykkönen

Arttu Kilpelä on KäPa-edustuksen uusi maalivahtivalmentaja Edgar Jiménezin siirryttyä sivuun tehtävistään. 26-vuotias Kilpelä tuli seuraan viime kaudella maalivahdiksi, mutta loukkaantumisten myötä peliaikaa edellisellä kaudella ei tullut. Nuoresta iästään huolimatta kokemusta löytyy ja nuoret Luka Nokelainen, sekä Aleksi Piispa saavat Artulta varmasti lisää oppia kauden edetessä. 

Kilpelä tulee vastaamaan edustusjoukkueen lisäksi 2008 Unitedin- ja BSM-joukkueiden maalivahtivalmennuksista, sekä tulevan kesän 2023 maalivahtileireistä. Kilpelä on suorittanut UEFA GK C:n ja on aloittanut myös UEFA GK B- koulutuksen. Arttu opiskelee parhaillaan myös Lapin ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. 

Artulle maalivahtivalmentajan pestiin suostuminen ei ollut edes kysymys.

"Olen todella innoissani tulevasta, tämä tilaisuus tuli itselleni todella yllättäen sen jälkeen kun on valmistautunut ensiksi pelaajana kauteen. Olen todella kiitollinen seuralle siitä luottamuksesta mitä on osoittanut minua kohtaan tässä tilanteessa! Otan haasteen erittäin mielelläni vastaan, sillä koen että olen pelaajanakin pyrkinyt tuomaan nuoremmille pelaajille vinkkejä arkeen sekä päivittäiseen tekemiseen kentällä. 

Kun tämä tarjous tuli en miettinyt hetkeäkään että mikä vastaukseni tulisi olemaan. Tavoitteeni ovat alkaneet viimeiset pari vuotta enemmän tai vähemmän kääntymään valmennusuralle. Valinta oli siis hyvin helppo hypätä tähän mukaan, yhteistyö muiden valmentajien kanssa on ollut hyvin sujuvaa ja kaikki ovat valmiina puhaltamaan yhteen hiileen, jotta saadaan yhdessä menestystä."

Vamos Arttu !