Käpylän pallo | Edustus

Adam Jouhi sopimukseen KäPan kanssa

15.12.2023
Ykkösliiga

Viikon toisena sopimusuutisena julkaistaan jälleen yhden 2006 vuonna syntyneen pelaajan sopimus. Vuorossa Adam Jouhi !

17-vuotias Jouhi siirtyy KäPaan FC Hongasta, jossa viime kaudella pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa miesten pelejä. Minuutteja tuli yhteensä 90, Suomen Cupissa. Pääosa kaudesta meni kuitenkin BSM-sarjan ja Hongan alle 17-vuotiaiden joukkueessa. Keskikentän keskustassa viihtyvä Jouhi olikin tärkeässä roolissa Hongan voittaessa SM-kultaa kyseisessä sarjassa. 28 peliä avauksessa ja näissä maaleja seitsemän osuman verran. 

Pitkään Hongassa ja Espoossa pelannut nuori keskikenttä haastaa varmasti avaukseen pääsyä myös tulevalla kaudella KäPassa. 

”Hienoa, että saatiin Adam mukaa joukkueeseen. Adam kuului viime kaudella pelipaikallaan BSM-sarjan parhaimpiin pelaajiin. Hän on taitava keskikentän keskustan pelaaja, joka omaa hyvät pallonkäsittelytaidot ja loistavan potkutekniikan. Hänellä on nyt edessään ensimmäinen kausi aikuisten sarjoissa ja hän on varmasti valmis kamppailemaan peliajasta jo aikuisten peleissä.” Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen sanoo.

"Erittäin hyvillä fiiliksillä liityn käpaan. Tottakai tavoitteena on pelata mahdolisimman paljon minuutteja ja kehittyä pelaajana sekä auttaa joukkuetta niiden tavoitteissa. Innolla odotetaan ensi kautta!" Adam itse sanoo.

Tervetuloa KäPaan Adam Jouhi !