Käpylän pallo | Edustus

18-vuotiaalle Aaron Sivoselle jatkosopimus

06.12.2023
Ykkösliiga

Tämän viikon toisena sopimusuutisena päästään nostamaan jälleen yksi omista kasvateista jalustalle. Vuorossa 18-vuotias laitapuolustaja Aaron Sivonen !

Vuonna 2005 syntynyt Sivonen on tullut seuraan jo 8-vuotiaana ja on täten pitkän linjan KäPalainen. United-polun ja aina BSM-mitalien kautta edustukseen noussut "Arska" on yksi loistava esimerkki pelaajakehityksestä, jonka uran käyrä on edelleen kovassa nousussa. Viime vuonna alaikäisenä edustukseen nousu toi kaudella 2023 minuutteja Ykkösessä 20, Suomen Cupissa kahden täyden ottelun verran ja Kakkosessa KäPan farmijoukkue FC Futurassa 8 matsia päälle.

Debyytteja miesten tasolla tuli siis kiitettävästi ja Arska on varmasti valmis ottamaan askeleita eteenpäin, jotta minuutteja tulisi lisää tulevalla kaudella.

”Todella hienoa, että Arska jatkaa joukkueessa myös kaudella 2024. Hän on tullut seuraan jo 8-vuotiaana ja aloittaa täten seurassa jo 11. kautensa, vaikka ikää on vasta 18-vuotta. Viime kaudella hän teki debyyttinsä Miesten Ykkösessä, mutta suurin osa peliajasta kertyi vielä farmijoukkue FC Futuran riveistä. Hän on varmasti valmiimpi suurempaan vastuuseen tällä kaudella edustusjoukkueen paidassa.” Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen sanoo. 

"Tämä oli jo kymmenes vuosi KäPassa ja tuntuu hyvältä jatkaa edustusjoukkueessa. Tavoitteena tulevalle kaudelle on ottaa vastuuta sekä auttaa joukkuetta menestymään." Aaron itse sanoo tavoitteikseen. 

Mahtavaa pitää sut seurassa Arska!