Käpylän pallo | Edustus

Thomas Lahdensuo nousee edustusjoukkueen mukaan

16.12.2022
Käpa

Thomas Lahdensuo siirtyy edustusjoukkueeseen seuran B-junioreista. 2005-syntyneen Thomaksen pelipaikka löytyy hyökkääjän tontilta. Viime kausi häneltä päättyi valitettavasti jo kesäkuussa sattuneeseen loukkaantumiseen, mutta nyt hän alkaa olla pikkuhiljaa täydessä pelikunnossa.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen ottaa mielellään Thomaksen mukaan edustusjoukkueen miehistöön.

"Thomas saapui seuraan 3-vuotta sitten kasvattiseurastaan Futurasta ja on loistava esimerkki seurojen välisen yhteistyön toimivuudesta. Hänellä on takanaan pitkä loukkaantuminen, mutta onneksi siitä toipuminen alkaa olemaan voiton puolella ja hän on valmis taistelemaan peliajasta edustusjoukkueessa."

Thomas odottaa Ykkösen otteluita jo innoissaan.

"Tulin KäPaan pari vuotta sitten ja  seura on antanu minulle hyvän harjoitteluympäristön ja paikan kehittyä pelaajana ja olen todella kiitollinen siitä. Hyvillä mietteillä siirryn edustusjoukkueeseen. Viime kausi oli mutkikas loukkaantumisien vuoksi, mutta odotan jo innolla seuraavaa kautta. Harjoitukset on alkanut hyvin ja kundit on ottanut hyvin mukaan. Ilmapiiri joukkueessea on loistava. Tavoitteena on ottaa  seuraava askel miesten peleihin ja pyrkiä saamaan paljon minuutteja tulevalla kaudella."