Käpylän pallo | Edustus

Pekka Hietalahti sopimukseen edustusjoukkueen kanssa

12.12.2022
Käpa

2005-syntynyt Pekka Hietalahti nousee KäPan edustusjoukkueeseen seuran B-junioreista. Hänen pelipaikkansa löytyy topparin paikalta. KäPassa Pekka on pelannut 9-vuotiaasta alkaen. Viimeisen lahden vuoden aikana palkintokaappi on täydentynyt, niin BSM-sarjan pronssilla kuin kullallakin. Viime kaudella hän oli myös mukana edustusjoukkueen penkillä Kakkosen ottelussa, mutta minuutteja ei vielä vyölle karttunut.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on hyvillään oman kasvatin nousemisesta edustusjoukkueeseen.

"Pekka on fyysiseen peliin pystyvä toppari, joka on myös hyvä avaamaan monipuolisesti. Ensimmäisellä B-juniorikaudella hän joutui olemaan lähes koko kauden loukkaantumisen vuoksi sivussa, mutta viime hän kaudella pelasi todella hyvän kauden B-nuorten SM-sarjassa ollen joukkueen runkopelaajia. Saman positiivisen kehityskäyrän jatkuessa hän on varmasti valmis kilpailemaan peliminuuteista joukkueessa."

Pekka itse jatkaa uraansa kasvattiseurassa kohti edustusjoukkuetta innoissaan.

"KäPa on ollut minulle hyvin tärkeä seura jo pitkään. Seura on auttanut minua ensisijaisesti erittäin paljon jalkapallossa, mutta olen kasvanut myös henkisesti seuran ansiosta. Joukkuekavereiden ja valmentajien ansiosta seura on ollut minulle aina oikea paikka kehittyä. Vuosien aikana KäPasta on muodostunut minulle toisenlainen perhe. Siirryn edustusjoukkueeseen erittäin odottelevilla ja innokkailla mietteillä. Edustusjoukkueen myötä haasteet ja kilpailu kasvavat, mutta pidän sitä hyvin tärkeänä. Harjoitukset ovat alkaneet hyvin ja olen ollut tyytyväinen omaan tekemiseeni. Valmentajat ja pelaajat ovat ottaneet minut mielestäni hyvin vastaan joukkueeseen. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on päästä kilpailemaan pelipaikastani ja saada peliminuutteja Ykkösessä."