Käpylän pallo | Edustus

Niilo Heikurinen jatkaa joukkueessa

10.12.2022
Käpa

2004-syntynyt Niilo Heikurinen jatkaa edustusjoukkueessa kaudella 2023. Niilo on pelannut KäPassa viimeiset 2-vuotta. Tätä ennen hän on edustanut Koivukylän Palloseuraa ja PK-35:tä. Jo heti ensimmäisellä kaudellaan Niilo murtautui kauden mittaan avauksen vakiopelaajaksi esittäen hyviä otteita Kakkosessa. Otteluita Kakkosessa kertyi kaikkiaan 20 kappaletta, joista 19 kertaa avauksessa ja näissä peleissä syntyi kaksi maalia.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen puolustuksen toisenkin tukipilarin jatkosta.

"Niilo otti heti ensimmäisellä kaudellaan Kakkosessa suuren ja tärkeän roolin joukkueen keskuspuolustuksesta. Hän on ollut nyt seurassa kahden vuoden ajan ja mennyt eteenpäin pelaajana suurin harppauksin. Upea homma että yhteinen taival Niilo ja seuran välillä saa jälleen jatkoa."

Niilo on innoissaan uusista haasteista tutun joukkueen kanssa Ykkösessä.

"KäPassa on ollut mahtava ympäristö kehittyä ja ottaa askeleita eteenpäin uralla. Viime kausi oli todella onnistunut ja sain paljon hienoja uusia kokemuksia. Uusia haasteita on tottakai edessä Ykkösessä, mutta lähden luottavaisin mielin tulevaan kauteen. Treenit ovat alkaneet hyvin. Kilpailu on kovaa ja motivaatio korkealla. Kentällä haluan ottaa johtavaa roolia puolustuksessa ja jatkaa hyviä otteita, sekä auttaa joukkuetta pelaamaan parhaalla mahdollisella tasollaan."