Käpylän pallo | Edustus

Luka Nokelainen jatkaa joukkueen maalilla

11.12.2022
Käpa

Luka Nokelainen jatkaa KäPan maalinsuulla myös Ykkösessä kaudella 2023. 2004-syntynyt nuori maalivahti on ollut ikäluokkansa poikamaajoukkueen ykkösmaalivahti myös koko kuluneen vuoden ajan. Kaudella 2022 Luka pelasi edustusjoukkueen kaikki 25 sarjaottelua alusta loppuun pitäen nollat yhteensä kahdeksassa pelissä. Luka on pelannut seurassa koko elämänsä ajan eli lähestulkoon jo 15-vuotta.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen oman kasvatin jatkosta.

"Aika harva maalivahti pelaa 18-vuotiaana täyden kauden Kakkosessa ja johdattaa samalla joukkueensa nousuun. Lukan vahvuus on ehdottamasti jalalla pelaaminen, joka kestää vertailun keneen tahansa maalivahtiin aina pääsarjaa myöten. Tästä todisteena on myös se, että hän antoi kauden aikana peräti kolme maaliin johtanutta syöttöä. Viime kauden aikana hän otti isoja harppauksia eteenpäin urheilullisuudessa, sekä boksin puolustamisessa. Hän on varmuudella valmis suureen vastuuseen myös sarjatasoa korkeammalla."

Luka itse on valmis uuteen haasteeseen kasvattiseurassaan.

"KäPa on seurana minulle todella tärkeä sillä se on tehnyt minusta sellaisen pelaajan mitä olen nykyään. Viime kausi sujui todella hyvin niin minulta itseltäni kuin koko joukkueelta ja olen iloinen että saimme siitä hienon palkinnon. Odottavaisella mielellä menen kohti ensi kautta ja on tulossa varmasti hieno ja opettavainen kausi. Tavoitteenani on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon pelejä ja menestyö myös joukkueena."