Käpylän pallo | Edustus

Kausikortit myyntiin! Varmista paikkasi Ykkösen peleistä Bragulta!

Kausikortit myyntiin! Varmista paikkasi Ykkösen peleistä Bragulta!
14.12.2022
Käpa

Käpylän Pallo nousi Miesten Ykköseen kaudeksi 2023 voittamalla Kakkosen A-lohkon. Edellisen ja ainoan kerran historiansa aikana KäPa on ollut toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2008. Ykkösen kotiottelunsa KäPa tulee pelaamaan Kalliossa Brahen kentällä, eli Bragulla. Ensi kesänä Bragu tuleekin siis olemaan mustavalkoinen! KäPan joukkueen runko tulee olemaan ensi vuonnakin nuori ja täynnä seuran omia kasvatteja maustettuna kovilla vahvistuksilla. Nyt sinulla on oivallinen mahdollisuus varmistaa paikkasi kauden kaikissa kotiotteluissa katetun pääkatsomon alta.

Ensimmäisessä vaiheessa kausikortteja tulee myyntiin 300 kappaletta. Nämä kortit oikeuttevat numeroimattomaan istumapaikkaan Brahen kentän pääkatsomossa. Kausikortit ovat sähköseissä muodossa. Lisää kausikortteja avataan myyntiin myöhemmin keväällä, kun tarkemmista katsomojärjestelyistä on sovittu muiden katsomon osien osalta.

Lippujen hinnat:

Peruslippu 105e

Eläkeläinen 90e

Opiskelija 90e

Varusmies/Siviilipalvelus 90e

Hinnat sisältävät palvelumaksun ja niihin lisätään tilausmaksu 1,50e per lippu.

Kausikortit myydään Käpylän Pallon lipunmyyntikumppanin Lippupisteen kautta.

Osta kausikorttisi itsellesi tai vaikka pukinkonttiin lahjaksi ja katso tarkemmat yksityiskohdat Lippupisteen sivuilta: https://www.lippu.fi/artist/kapylan-pallo/

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tukea joukkuetta matkalla kohti Ykkösen kautta ja nauttia laadukkaasta jalkapallosta paikan päällä kauden kaikissa otteluissa!