Käpylän pallo | Edustus

Ilmari Lappalainen jatkosopimukseen

09.12.2022
Käpa

Viime kauden tärkeimpien pelaajien joukkoon kuulunut toppari Ilmari "Imppu" Lappalainen jatkaa joukkueessa kohti Ykkösen kautta 2023. Hän palasi KäPaan viime kaudeksi Kiffenistä, jossa kului kaudet 2020 ja 2021 pelaten Kakkosta. Muutoin Ilmari on pelannut seurassa aina nappulaliigasta alkaen.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen puolustuksen tukipilarin jatkosta.

"Vaikka Ilmari on vasta 21-vuotias, niin hän on pelannut viimeisen neljän kauden aikana jo yhteensä 69-ottelua Kakkosessa. Hän on kaikilta ominaisuuksiltaan täysin valmis ottamaan seuraavaan askeleen kohti Ykkösen pelejä ja tulee varmasti olemaan myös ensi kaudella joukkueen tukipilareita. Valmensin itse Imppua jo C-junioreissa ja hän on todellinen valmentajan luottopelaaja, joka tekee aina kaikkensa joukkueen eteen ja on aina kunnossa."

Ilmari itse on valmis ottamaan seuraavaan stepin kohti Ykkösen pelejä.

"Lähden hyvillä mielin kohti uutta kautta menestyksekkään Kakkosen kauden jälkeen. Viime kausi oli hyvin onnistunut sekä henkilökohtaisesti, että joukkueen osalta. Hieno juttu päästä pelaamaan kasvattajaseuran riveissä nyt Ykköstä. Vaatimustaso tulee olemaan kova, mutta uskon, että olemme valmiita haastamaan muut joukkueet heti pelien alkaessa. Treeneissä on ollut alusta lähtien energinen ja innokas meininki. Ensi kauden tavoitteena on pelata isossa roolissa ja auttaa joukkuetta menestymään."

Kuva Mikko Piispa (c)